Renault KADJAR

Renault KADJAR

SVU van Renault Ervaar de Renault KADJAR
De Renault KADJAR is volledig vernieuwd. Hij heeft een opvallender exterieur en biedt optimaal comfort, veiligheid en een hoogwaardige interieurafwerking. Met de LED-verlichting vooraan en achteraan, de haaienvin-antenne, de prachtige grille, de stevige bumpers en de 19 inch lichtmetalen wielen trekt u overal de aandacht. Het interieur straalt luxe en comfort uit door de toepassing van nieuwe materialen. De bediening van de airconditioning gaat nog makkelijker door de toepassing van nieuwe knoppen. De nieuwe middenconsole kan worden voorzien van een 7” multimedia en/of navigatiesysteem.
Comfortabele SUV

De Renault KADJAR past u aan uw wensen aan. Met faciliteiten die speciaal gericht zijn op uw comfort.

  • Comfortabele stoelen met een verstelbaar zitvlak
  • Airconditioning met ventilatieroosters voor de achterpassagiers
  • Neerklapbare passagiersstoel
  • Verschuifbare middenarmsteun

Deze SUV bevat de nieuwste technologieën:

  • Bose® premium audiosysteem
  • Automatisch inparkeersysteem

R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem R-Link 2 biedt ondersteuning voor Apple CarPlayTM en Android AutoTM.

Luxe en comfort De KADJAR zit voorin zeer comfortabel. Met een nieuwe middenarmsteun, en stoelen met een verstelbare zitlengte. Ook achterin profiteer je van een ruime binnenruimt compleet met USB-poorten, logische uitstroomopeningen van de airconditioning, een neerklapbare bank en slimme, ruime opbergvakken.
Renault KADJAR
Renault KADJAR
Renault KADJAR
Renault KADJAR
Renault KADJAR
Renault KADJAR
Renault KADJAR
Renault KADJAR
Renault KADJAR Private Lease Met Private Lease rijdt u in een nieuwe Renault KADJAR voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, btw en een volle tank bij aflevering. Wilt u geen onverwachte autokosten en vindt u gebruik belangrijker dan bezit? Kijk op onze Private Lease pagina om uw KADJAR samen te stellen. Of kom naar de showroom en vraag onze verkopers naar de mogelijkheden of een voorstel op maat.

Goed uitgerust op avontuur

De KADJAR overtuigt met zijn perfecte wegligging. Gecombineerd met high-end multimedia en slimme veiligheidssystemen is hij klaar voor het avontuur.


Multimedia- en audiosystemen

Met R-LINK 2 heb je direct toegang tot al je multimedia. En voor het beste geluid in jouw Kadjar kies je natuurlijk voor het hoogwaardige Bose®-audiosysteem.


Snelheidswaarschuwing

Een slimme camera verzamelt de informatie van verkeersborden. Wanneer je bijvoorbeeld de maximumsnelheid overschrijdt, word je gewaarschuwd door een visueel systeem op het dashboard.