TOP Occasion Garantiepakket

Kwaliteitsborging occasions

Met een Top Occasion Garantiepakket van Terwolde Renault weet u zeker dat u een auto kiest die aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoet. Het Top Occasion Garantiepakket is voor auto's van maximaal 5 jaar oud en die maximaal 100.000 km hebben gereden.

Betrouwbare occasions

Elke auto wordt voorzien van een voorinspectie. Oftewel: alle auto’s worden technisch en optisch grondig geïnspecteerd. Dit voorkomt verrassingen achteraf. Tevens kunnen wij u informeren over de historie, het brandstofverbruik en wat de bijkomende kosten per maand zullen zijn. Bij Terwolde Renault weet waar u aan toe bent!

Wat mag u verder verwachten?

Bij aanschaf van een Terwolde occasion krijgt u rijplezier, kwaliteit, waardevastheid en – bovenal – zekerheid cadeau. Ons occasionaanbod is zeer breed en gevarieerd. Wij hebben naast Renault occasions en Dacia occasions ook andere merken en bedrijfswagens. Zoekt u iets speciaals? Onze medewerkers denken graag met u mee en gaan voor u op zoek!

Wilt u meer weten?

Het TOP Occasion Garantiepakket kost € 795,-. Onze medewerkers vertellen u graag meer over het Top Occasion Garantiepakket. Van een Terwolde Top Occasion kunt u verder het volgende verwachten:

Gegarandeerde kilometerstand

Wij garanderen dat uw occasion de juiste kilometerstand heeft. Onze Top Occasions worden allemaal gecontroleerd door de Stichting Nationale Autopas.

MyRenaultpas met Routeservice

U krijgt van ons een jaar lang de MyRenaultpas kado. Hiermee hebt u o.a. Gratis de APK, kunt u de vloeistoffen laten checken en bijvullen en komt u onverhoopt met pech te staan, dan kunt u gratis het telefoonnummer van de exclusieve Renault Route Service draaien: 0800-0303. Deze routeservice  staan voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week

Algemene Periodieke Keuring en onderhoud

Renault top occasions zijn nauwelijks van nieuwe auto’s te onderscheiden, zijn nooit ouder dan 5 jaar, zijn van binnen en van buiten gecheckt en komen alleen door de selectie als alles in orde is. Bovendien krijgen Renault top occasions die drie jaar of ouder zijn, voor aflevering een nieuwe APK-keuring

 

 

88 puntencheck

Uw occasion wordt voor aflevering grondig onderworpen aan een 88 punten check. Hierbij wordt gekeken naar het interieur, het exterieur en de motor.

Originele onderdelen

Mocht het nodig zijn, maken wij zo veel mogelijk gebruik van originele onderdelen. OP deze onderdelen krijgt u tot een jaar garantie.

12 maanden garantie

Een Top occasion is maximaal 60 maanden oud en heeft maximaal 100.000 kilometer op de teller op het moment van aankoop. Een Top occasion wordt geleverd met een garantietermijn van 12 maanden.

14 dagen omruil garantie

Wanneer u er binnen veertien dagen achterkomt dat de door u gekozen Top occasion toch niet helemaal bij u past, mag u de auto omruilen tegen een andere. Daar doen wij niet moeilijk over. Wij willen graag dat u tevreden bent over uw aankoop.

Bekende historie

De auto- en onderhoudshistorie van uw auto zijn bekend bij Terwolde. Daardoor zijn er geen verrassingen: niet voor ons én niet voor u!

Autosfeer Garantiepakket

Autosfeer Garantie is het label van Terwolde voor speciaal geselecteerde auto’s die ouder dan 5 jaar zijn en meer dan 100.000 km hebben gereden. Met een occasion van Terwolde met het Autosfeer Garantiepakket bent u verzekerd van een betrouwbare auto van dealerkwaliteit. U heeft recht op 6 maand garantie volgens BOVAG voorwaarden en 3 jaar gratis pechhulp in binnen- en buitenland. De enige voorwaarde om hier aanspraak op te maken, is dat u uw auto gedurende de garantietermijn bij Terwolde in onderhoud heeft.

Bij aanschaf van een Terwolde occasion krijgt u rijplezier, kwaliteit, waardevastheid en – bovenal – zekerheid kado. Ons occasionaanbod is zeer breed en gevarieerd. Wij hebben naast Renault- en Dacia occasions ook andere merken en bedrijfswagens. Zoekt u iets speciaals? Onze medewerkers denken graag met u mee en gaan voor u op zoek!

Het Autosfeer Garantiepakket

Het Autosfeer Garantiepakket kost € 695,-. Hiervoor krijgt u:

 • 6 maand garantie* (uitgezonderd slijtagedelen)
 • 3 jaar Terwolde Pechhulp* (2e en 3e jaar pechhulp zijn van toepassing mits de auto aantoonbaar in onderhoud is bij Terwolde Renault)
 • Auto is minimaal 10.000 km onderhoudsvrij (op onderhoudsbeurt, banden, remmen. Voor een distributieriem geldt minimaal 20.000 km)
 • Nieuwe APK
 • MyRenault+ of Terwolde VIP pas
 • VHC inspectie
 • Onderhoudsbeurt volgens schema 
 • Brandstoftank minimaal halfvol
 • Interieur en exterieur intensief gereinigd
 • Gecontroleerde kilometerstand bij Nationale Autopas

Onze medewerkers vertellen u graag meer over het Autosfeer Garantiepakket.

Een Terwolde occasion met het Autosfeer Garantiepakket biedt u een aantal belangrijke zekerheden:

Nieuwe APK

Indien nodig heeft de auto van ons een nieuwe APK gekregen zodat u de eerst komende tijd geen omkijken heeft naar uw auto.

Dealerkwaliteit

Een auto kan pas Autosfeer Garantie krijgen als wij er zeker van zijn dat het een kwalitatief hoogwaardige auto is die voldoet aan de door ons gestelde dealerkwaliteit.

Grondige inspectie

Voordat de auto het predicaat Autosfeer Garantie krijgt, is de auto grondig door ons geïnspecteerd en in perfecte staat gebracht.

Garantievoorwaarden van Autosfeer Garantie

Bekijk hieronder de complete garantievoorwaarden van Autosfeer Garantie:

Budget Garantiepakket

Met een occasion van Terwolde Renault weet u zeker dat u een auto kiest die aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoet. Wanneer u kiest voor het Budget Garantiepakket leveren wij uw auto als volgt af:

 • De auto wordt onderworpen aan een technische inspectie op noodzakelijke onderdelen
 • Alle vloeistoffen zijn op peil
 • De Nationale Auto Pas is aanwezig
 • Een geldige APK (minimaal 3 maand)
 • 6 maand BOVAG garantie

6 maanden BOVAG garantie

Onder BOVAG garantie vallen gebreken die gedurende de garantieperiode als gevolg van normaal gebruik ontstaan en gebreken die ten tijde van de koop niet waarneembaar waren. Er is sprake van een gebrek als de norm die de fabrikant stelt worden overschreden. Een aantal zaken zijn uitgesloten van garantie maar dat verschilt per product. Dit zijn bijvoorbeeld banden, accessoires, etc.