De vestiging van Terwolde Renault & Dacia Veendam, sinds 2016 gevestigd aan De Zwaaikom 20 in Veendam, gaat per 31 december verhuizen. Mede door de autobranche die in hoog tempo verandert, heeft Terwolde besloten de krachten van de vestigingen te bundelen, waardoor ze nog beter zijn voorbereid op de veranderingen in de toekomst en hun klanten de beste service kunnen blijven bieden. Door het centraliseren van de verkoop kunnen zij de consument door een ruimer aanbod van alle nieuwe Renault & Dacia modellen de best mogelijke klantervaring bieden. Mede door de focus op elektrificatie is Terwolde nu 100% gereed voor de komende jaren.

Alle verkopers, serviceadviseurs en monteurs van Veendam verhuizen naar andere vestigingen zodat bestaande klanten geholpen worden door bekende gezichten als Paul Wessels, Arnold Buls, Arnold Westerman, Jeroen Bindervoet en Simon Mossel.

U bent vanaf 1 januari 2021 van harte welkom op een van de andere Terwolde vestigingen in Groningen, Delfzijl, Assen, Hoogeveen, Emmen of Roden.