Werkplaatsen en showrooms

Ook tijdens deze coronaperiode blijft u voor onderhoud of reparatie van harte welkom in de Terwolde werkplaatsen. Ook als we aan uw auto werken nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen.

We zien er uiteraard streng op toe dat onze medewerkers thuisblijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat u onze vertrouwde service te leveren.

Alle Terwolde vestigingen zijn open

Alle onze werkplaatsen zijn geopend met flexibele openingstijden. Op maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur en op zaterdag van 09.00-17.00 uur. De werkplaats in Groningen is doordeweeks langer open, van 07.30–18.00 uur. U kunt uw auto gewoon langsbrengen voor een werkplaatsafspraak.

Onze showrooms zijn geopend en zonder afspraak te bezoeken. Daarnaast kunt u onze voorraad ook online bekijken, een proefrit op de vestiging of aan huis aanvragen of videobellen met een verkoopadviseur zodat hij u de gewenste auto kan laten zien. Wij zijn uitgebreid bereikbaar en staan klaar om u te helpen!

Zakelijke klant/berijder

Ook voor zakelijke afspraken kunt u gewoon langskomen.

Wat als ik mijn auto niet kan brengen voor een werkplaatsbezoek?

In dat geval komen wij uw auto gratis bij u ophalen voor de werkplaatsafspraak en brengen deze weer terug wanneer de auto gereed is. Wilt u van deze dienst gebruik maken? Laat dit dan weten als u uw werkplaatsafspraak maakt. Heeft u al een afspraak bij ons ingepland? Neem dan telefonisch contact op.

Kan ik in de wachtruimte wachten tijdens mijn werkplaatsafspraak?

Ja, onze wachtruimtes zijn aangepast conform de richtlijnen. Mocht u het prettiger vinden, dan kunt u uiteraard ook buiten overdekt wachten. Wij bieden ook vervangend vervoer auto’s aan die u bij ons kunt huren. Daarnaast hebben wij gratis leenfietsen die u kunt gebruiken. Wilt u verzekerd zijn van een gratis leenfiets, reserveer deze dan bij het maken van uw werkplaatsafspraak. Heeft u de afspraak al ingepland? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Ik heb nog een andere vraag

Wij zijn overdag ook telefonisch en via de Web Chat bereikbaar. Daarnaast kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.