Renault Nederland blikt terug op een uitstekend verkoopjaar. De Renault Clio werd voor het eerst het meest verkochte model in 2017 in Nederland met maar liefst 11.778 stuks. De Renault Clio is net als alle andere modellen van Renault ontworpen door Laurens van den Acker, Senior Vice President Corporate Design bij Groupe Renault.

Met 50.031 geregistreerde personen- en bedrijfsauto’s en een marktaandeel van 10,3% eindigde Renault op de tweede plaats op de Nederlandse markt. In de particuliere markt is Renault zelfs nummer één (15.177 auto’s totaal en 11,93% marktaandeel) met de Renault Captur als bestverkochte model. De Captur is tevens in zijn segment de bestverkochte crossover. Het aantal registraties en het marktaandeel van Renault in Nederland groeiden respectievelijk 14% en 6% ten opzichte van verkoopjaar 2016. Ook zag Renault de verkoop van elektrische auto’s in 2017 toenemen en werden er meer dan 840 Renault ZOE en Kangoo Z.E. modellen geregistreerd. Dit is vier keer zo veel als in 2016.

Clio Estate tijdelijk voor de prijs van een hatchback!

T/m 6 januari 2018 is het weer Salon de Promotion bij Terwolde Renault! Dat betekent volop voordeel op voorraadmodellen. Hierbij loopt de BeslisBonus tijdens Salon de Promotion op tot wel € 3.000,- en heeft u een Renault CLIO Estate voor de prijs van een CLIO Hatchback. Beslis daarom snel en rijd dit jaar nog in uw nieuwe Renault CLIO!