De Renault Espace ontketende een revolutie, luidde een toekomstvisie in en is altijd met de tijd meegegaan. De geheel nieuwe generatie heeft de uitstraling van een SUV en een atletisch en elegant ontwerp. De uitvoering esprit Alpine voegt daarbij een vleugje autosport toe. De nieuwe Espace blijft echter trouw aan zijn DNA en is een echte loungecruiser die tot zeven personen bijzonder comfortabel vervoert over lange afstanden. Verfijnde materialen en afwerking voegen klasse toe aan het met licht overgoten premiuminterieur. Tevens is de Espace optioneel leverbaar met een panorama dak met een glasoppervlak dat groter is dan 1 m2 – één van de grootste op de markt.


E-Tech full hybrid motor met vermogen van 200 pk

De nieuwe Espace is geheel up-to-date en volledig uitgerust met geavanceerde technologie, zowel in het interieur als onder de motorkap. Hij heeft alle connectiviteit die de bestuurder en zijn passagiers nodig hebben en beperkt daarnaast de ecologische voetafdruk die iedere verplaatsing met zich meebrengt. Ten opzichte van zijn voorganger heeft de nieuwe Espace compactere buitenmaten en is hij maar liefst 215 kg lichter. Samen met de ultramoderne E-Tech full hybrid 200-aandrijflijn leidt dat tot een indrukwekkend laag verbruik van 4,7 l/100 km (WLTP) met een CO2-uitstoot van 106 g/km. De actieradius tot 1.100 kilometer kan worden gehaald zonder tussentijds te hoeven stoppen, want de batterij van het hybridesysteem hoeft niet aan een stopcontact of laadpaal te worden opgeladen.

Ultiem comfort met 7 of 5 zitplaatsen

Uitzonderlijk comfort en een modulaire indeling met verstelbare achterbank die 22 cm verschuift om meer beenruimte (de beste in zijn categorie) te bieden.

4Control advanced: wendbaarheid en stabiliteit

Met het grootste gemak manoeuvreren in de stad. De draaicirkel van 10,4 m is vergelijkbaar met die van een stadsauto, met 5° tegensturende achterwielen. De achterwielen draaien 1° in dezelfde richting wanneer u sneller dan 50 km/u rijdt.

100% hybride

E-Tech full hybrid motor met vermogen van 200 pk. Hybride auto² met een actieradius tot wel 1100 km. De verbrandingsmotor wordt ondersteund door twee elektromotoren. De nieuwe Espace hybrid heeft een verbruik van slechts 4,6 liter /100 km*, elektrisch rijden tot 130 km/u en tot 80% elektrisch rijden in de stad.

Financier uw Renault Espace Mobilize Financial Services France begeleid u bij de financiering (autolening) of leasing (leasen met koopoptie of leasing op lange termijn) van uw Renault Espace. Kom langs en vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.