Uitgesproken en verfijnd

Rive Gauche oftewel 'Linkeroever', verwijst naar het Parijs van een vroeger tijdperk: het Parijs van kunstenaars, schrijvers en filosofen. De Captur Série Limitée Rive Gauche geeft u dat gevoel weer. De glanzende zwarte details combineren het uitgesproken uiterlijk met een verfijnde, sportieve uitstraling. Het ontwerp is het toonbeeld van Parijse elegantie. Natuurlijk met de moderne en belangrijke functies als hybride aandrijvingen, connected systemen, 16 rijhulpsystemen en tot wel 536 liter bagageruimte. Kies nu de stijl, die perfect past bij uw persoonlijkheid.

Stap in deze exclusieve wereld

De grille, de aluminium velgen, de bescherming aan de onderkant van de deuren en het Renault-logo zijn voorbeelden van elementen die zijn uitgevoerd in prachtig glanzend zwart. Binnenin zorgt de exclusieve titanium black bekleding voor een zeer luxe uitstraling. Et voilà, een exclusieve wereld, speciaal voor u.

Hybride uitvoering

Ook met de Captur Rive Gauche hybrid profiteert u van alle voordelen van elektrisch rijden én de veelzijdigheid van een hybride auto.

De Captur E-Tech hybrid start 100% elektrisch. De batterij laadt zichzelf snel op tijdens het rijden. U hoeft uw auto dus niet met een stekker op te laden.

Daarnaast heeft u tot wel 40% minder brandstofverbruik in vergelijking met een vergelijkbare verbrandingsmotor (bij gecombineerde WLTP-cyclus).

Korte of lange ritten? Hij is voor allebei zeer geschikt

De Captur E-Tech hybrid is voorzien van 2 elektrische motoren en een verbrandingsmotor en levert in totaal 140 pk (103 kW). De Captur E-Tech hybrid is stil, comfortabel en levert hoge prestaties. Zo geniet u van elke rit. De automatische versnellingsbak met meerdere rijmodi zorgt daar natuurlijk ook voor.

Rive Gauche
Stap in de technologische revolutie De Captur Série Limitée Rive Gauche heeft een slimme cockpit met een 9,3" EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem, een 10,2" TFT instrumentenpaneel, een innovatieve, zwevende middenconsole met een futuristische E-shifter. Ontdek nu dit technologische interieur met exclusief design.

Rive Gauche Motoren

De Serie Limitee Rive Gauche wordt geleverd met de krachtigste motoren die er in de Captur leverbaar zijn. U kunt kiezen voor de handgeschakelde TCe 140 GPF of voor de Hybrid 145 met automaat.

  • TCe 140 GPF - De TCe 140 GPF is voorzien van een krachtige 1.3 4 cilinder verbrandingsmotor (140 PK)
  • Hybrid 145 - De hybrid 145 is voorzien van een krachtige 1.6 4 cilinder verbrandingsmotor gecombineerd met 2 elektromotoren (145PK)

*Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.