Nieuwe CAPTUR Plug-in Hybrid

Dankzij de nieuwe oplaadbare hybride-aandrijving kunt u in de nieuwe CAPTUR Plug-in Hybrid volledig elektrisch rijden in het dagelijkse woon-werk verkeer. Hierdoor kunt u tot wel 80% volledig elektrisch rijden in de stad en zelfs 100% elektrisch starten. Naast het grote voordeel van brandstofbesparing, stelt de hybride technologie u ook instaat om grotere afstanden op benzine af te leggen. Hierdoor heeft u het beste van twee werelden! Op de motor na is de E-TECH uitvoering gelijk aan de CAPTUR in benzine-uitvoering. Kijk op de CAPTUR modelpagina voor alles m.b.t. het in- en exterieur.


Korte of lange ritten? Hij is voor allebei zeer geschikt

Kies voor alle voordelen van elektrisch rijden én de veelzijdigheid van een hybride. De CAPTUR E-TECH Hybrid start 100% elektrisch. De batterij laadt zichzelf snel op tijdens het rijden, u hoeft uw auto dus niet met een stekker op te laden. De CAPTUR E-TECH Hybrid is voorzien van 2 elektrische motoren en een verbrandingsmotor en levert in totaal 140 pk (103 kW). De CAPTUR E-TECH Hybrid is stil, comfortabel en levert hoge prestaties. Zo geniet u van elke rit. De automatische versnellingsbak met meerdere rijmodi zorgt daar natuurlijk ook voor. Met de CAPTUR E-TECH Hybrid vermindert u uw CO2-uitstoot en verlaag u uw brandstofverbruik.


Lees er hier meer over de nieuwste uitvoering van de Captur, de Série Limitée Rive Gauche.

Renault CAPTUR E-TECH
CAPTUR E-TECH
Renault CAPTUR E-TECH
Renault CAPTUR E-TECH
Renault CAPTUR E-TECH
Renault CAPTUR E-TECH
Renault CAPTURE E-TECH
Renault CAPTUR E-TECH
Kiest u voor hybrid of plug-in hybrid? De veelzijdige Renault Captur is ook beschikbaar in de versies E-TECH hybrid en E-TECH plug-in hybrid.

E-TECH of E-TECH Plug-in

Renault is altijd pionier geweest op het gebied van elektrisch rijden. Samen met het Renault F1 Team hebben zij de innovatieve en exclusieve E-TECH-technologie ontwikkeld. Met deze technologie, die door 150 patenten is beschermd, bouwden ze twee sterke en zuinige hybride motoren. Dit zijn de verschillen:

  • E-TECH: Een auto met een hybride motor (b.v. de CLIO Hybride) die zichzelf oplaadt tijdens het rijden. Hier komen geen stekkers aan te pas.
  • E-TECH Plug-in: Een auto met een hybride motor die u kunt opladen aan netstroom doormiddel van een stekker.

Voordelen E-TECH Plug-in Hybrid

  • Duurzamer rijden
  • Besparen op uw brandstofkosten (bij 100% elektrisch rijden ongeveer € 2,- / 100 km)
  • Voordeel behalen op de wegenbelasting
  • Elektrisch wanneer u dat wilt

Belastingvoordelen voor elektrische auto's

Het transport in Nederland veroorzaakt een kwart van alle CO2-uitstoot en daarom wil het kabinet de aanschaf van elektrische auto's stimuleren. Om dit te bevorderen krijgen eigenaren van (plug-in) hybrides tot 2026 korting op de motorrijtuigenbelasting. Tot en met 2024 is de korting 50%, in 2025 is de korting 25%. De belastingvoordelen gelden voor alle varianten van elektrische auto's.

Voor zowel hybride als plug-in hybride auto’s geldt een bijtelling van 22%.


*Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.