Nieuwe CAPTUR Plug-in Hybrid

Dankzij de nieuwe oplaadbare hybride-aandrijving kunt u in de nieuwe CAPTUR Plug-in Hybrid volledig elektrisch rijden in het dagelijkse woon-werk verkeer. Hierdoor kunt u tot wel 80% volledig elektrisch rijden in de stad en zelfs 100% elektrisch starten. Naast het grote voordeel van brandstofbesparing, stelt de hybride technologie u ook instaat om grotere afstanden op benzine af te leggen. Hierdoor heeft u het beste van twee werelden! Op de motor na is de E-TECH uitvoering gelijk aan de CAPTUR in benzine-uitvoering. Kijk op de CAPTUR modelpagina voor alles m.b.t. het in- en exterieur.


CAPTUR E-TECH HYBRID

Kies voor alle voordelen van elektrisch rijden én de veelzijdigheid van een hybride. De CAPTUR E-TECH Hybrid start 100% elektrisch. De batterij laadt zichzelf snel op tijdens het rijden, u hoeft uw auto dus niet met een stekker op te laden.


Korte of lange ritten? Hij is voor allebei zeer geschikt

De CAPTUR E-TECH Hybrid is voorzien van 2 elektrische motoren en een verbrandingsmotor en levert in totaal 140 pk (103 kW). De CAPTUR E-TECH Hybrid is stil, comfortabel en levert hoge prestaties. Zo geniet u van elke rit. De automatische versnellingsbak met meerdere rijmodi zorgt daar natuurlijk ook voor. Met de CAPTUR E-TECH Hybrid vermindert u uw CO2-uitstoot en verlaag u uw brandstofverbruik.

Renault CAPTUR E-TECH
CAPTUR E-TECH
Renault CAPTUR E-TECH
Renault CAPTUR E-TECH
Renault CAPTUR E-TECH
Renault CAPTUR E-TECH
Renault CAPTURE E-TECH
Renault CAPTUR E-TECH
Kiest u voor hybrid of plug-in hybrid? De veelzijdige Renault Captur is ook beschikbaar in de versies E-TECH hybrid en E-TECH plug-in hybrid.

E-TECH of E-TECH Plug-in

Renault is altijd pionier geweest op het gebied van elektrisch rijden. Samen met het Renault F1 Team hebben zij de innovatieve en exclusieve E-TECH-technologie ontwikkeld. Met deze technologie, die door 150 patenten is beschermd, bouwden ze twee sterke en zuinige hybride motoren. Dit zijn de verschillen:

  • E-TECH: Een auto met een hybride motor (b.v. de CLIO Hybride) die zichzelf oplaadt tijdens het rijden. Hier komen geen stekkers aan te pas.
  • E-TECH Plug-in: Een auto met een hybride motor die u kunt opladen aan netstroom doormiddel van een stekker.

Voordelen E-TECH Plug-in Hybrid

  • Duurzamer rijden
  • Besparen op uw brandstofkosten (bij 100% elektrisch rijden ongeveer € 2,- / 100 km)
  • Voordeel behalen op de wegenbelasting
  • Elektrisch wanneer u dat wilt

Belastingvoordelen voor elektrische auto's

Het transport in Nederland veroorzaakt een kwart van alle CO2-uitstoot en daarom wil het kabinet de aanschaf van elektrische auto's stimuleren. Om dit te bevorderen krijgen eigenaren van (plug-in) hybrides tot 2026 korting op de motorrijtuigenbelasting. Tot en met 2024 is de korting 50%, in 2025 is de korting 25%. De belastingvoordelen gelden voor alle varianten van elektrische auto's.

Voor zowel hybride als plug-in hybride auto’s geldt een bijtelling van 22%.