Nieuwe Renault Austral 100% Hybride SUV

De volledig nieuwe Renault Austral blinkt uit in alle opzichten. Met een vermogen van 200 PK en het geavanceerde 4Control-systeem houdt niets u meer tegen. De 100% hybride SUV wordt bovendien geleverd met de nieuwe generatie E-Tech Hybrid-motoren: een 1.3 TCe mild-hybrid 12V, en een nieuwe 1.2 TCe mild-hybrid 48V. Deze motoren hebben een lage uitstoot en rijden soepel en krachtig.


Sportief Design

De nieuwe Renault Austral 100% hybride SUV heeft perfecte afmetingen, een krachtige voorkant en opvallende verlichting. De stijlvolle lijnen worden benadrukt door het glanzend zwarte dak. De contrasterende beschermingselementen aan de zijkant versterken het robuuste profiel.

Renault Austral Hybrid
Renault Austral Hybrid
Renault Austral Hybrid
Renault Austral Hybrid
Renault Austral Hybrid
Renault Austral Hybrid
Renault Austral Hybrid
Renault Austral Hybrid
Sensual Tech-design

“Nieuwe Renault Austral combineert sterke stijlelementen die hem een dynamisch en elegant design geven. Bewerkte volumes, nauwkeurig ontworpen lijnen en verfijnde details laten geen twijfel bestaan over zijn kwaliteitsniveau. De koetswerknaden zijn dun en de koetswerkpanelen sluiten perfect op elkaar aan, zodat hij onmiddellijk een gevoel van kwaliteit uitstraalt.”

Gilles Vidal, Directeur Design van het merk Renault.

Volgende
Vorige

  Verbonden rijden

  Dankzij de beschikbare kaartgegevens in de cloud en de artificiële intelligentie van de wagen worden de geconnecteerde rijhulpsystemen van Nieuwe Austral voorspellend. Dat geldt bijvoorbeeld voor Active Driver Assist, de waarschuwing bij overdreven snelheid, de intelligente snelheidsregelaar, de voorspellende ecodriver en de voorspellende hybrideaandrijving.


  Deze nuttige, proactieve en intelligente technologieën staan ten dienste van de bestuurder en zijn passagiers om ze nog meer comfort, efficiëntie en veiligheid te bieden.


  Nieuwe Renault Austral wijdt een gloednieuw head-up display van 9,3”(optie). De rijsnelheid, ingeschakelde rijhulpsystemen, waarschuwing bij overdreven snelheid en aanwijzingen van het navigatiesysteem worden voortaan rechtstreeks op de voorruit geprojecteerd. Ze verschijnen in real time in het gezichtsveld van de bestuurder voor een optimaal rijcomfort.

  Kwalitatief hoogwaardig geluid van Harman Kardon

  Het exclusieve nieuwe Harman Kardon-systeem levert in totaal maar liefst 485 Watt via 2 tweeters aan de zijkanten van het dashboard, 1 centrale midrange-unit in het dashboard, 2 woofers en 2 tweeters in de voorportieren, 2 woofers in de achterportieren, 1 subwoofer in de bagageruimte en 2 surround midrange units achter de tweede zitrij. Een meeslepende, aanpasbare en gebruiksvriendelijke geluidservaring.


  Efficiënt rijden

  Tijdens lange ritten is de nieuwe Renault Austral 100% hybride SUV een voorbeeld van efficiëntie, krachtige acceleratie en indrukwekkende stabiliteit. Het geavanceerde 4Control-systeem (afhankelijk van de versie) zorgt ervoor dat u nauwkeurig en veilig kunt rijden. In de stad worden alle manoeuvres eenvoudiger, dankzij de draaicirkel van 10,1 m, stuurt de Austral als een stadsauto.


  Multi-sense

  Tot wel vijf verschillende configuraties* om de nieuwe Renault Austral 100% hybride SUV aan te passen aan de situatie en behoeftes: motorgeluid en -respons, stuurvastheid, verlichtingssfeer en configuratie van het bestuurdersscherm.

  * Onder de vijf verschillende configuraties vallen: Comfort, Sport, Eco, Snow en All Terrain

  32 Geavanceerde rijhulpsystemen

  Comfort, rijhulp, remhulp, hulp bij manoeuvres. Alles is onder controle met de 32 geavanceerde rijhulpsystemen van de nieuwe Renault Austral 100% hybride SUV (afhankelijk van de versie).


  Ruim en naar eigen wens in te delen

  Innovatief vormgegeven cockpit. Veel ruimte tussen de voorstoelen met een inductielader voor uw smartphone. 35 liter eenvoudig toegankelijke en zelf in te delen opbergruimte. De achterbank kan 16 cm naar achteren worden geschoven, waardoor passagiers meer beenruimte krijgen. Bagageruimte met capaciteit tot 575 liter (afhankelijk van de versie). Handsfree toegang tot de bagageruimte met automatische achterklep.