Een sportieve en ruime hybride SUV

De nieuwe Renault ARKANA is een sportieve en ruime SUV met vloeiende lijnen en een stoere stijl. Het unieke design biedt een slank profiel, grotere bodemspeling en een interieur van topklasse.

Het design van de R.S. Line-versie is nog een stapje opvallender. Laat u verleiden door de exclusieve 'Orange Valencia' kleur, de sportieve grille vooraan, specifieke wielen met robijnrode details, de dubbele uitlaatpijp en nog veel meer.

Ruim en hightech interieur

Het aanpasbare interieur van de Arkana is zeer ergonomisch en heeft een moderne cockpit, gebruiksvriendelijke consolebediening, ruim interieur en ruime bagageruimte.

Renault ARKANA
Renault ARKANA
Renault ARKANA
Renault ARKANA
Renault ARKANA
Renault ARKANA
Renault ARKANA
Renault ARKANA
ARKANA: een sportieve en ruime hybride SUV Kies de versie die beste bij u past

145 PK E-TECH Hybrid

De innovatieve hybride technologie van E-TECH is geïnspireerd op de motorsport en is een combinatie van prestaties en efficiëntie. U begint uw ritten in de stad altijd met de elektrische modus. U kunt ongeveer 80% van uw ritten elektrisch rijden. Ook kunt u uw brandstofverbruik tot 40%* verminderen in vergelijking met een vergelijkbare benzinemotor.

Door te remmen met energieterugwinning wordt de accu tijdens het rijden automatisch opgeladen. Wat de omstandigheden ook zijn, u geniet van heerlijke ritten met een responsieve, snelle acceleratie. Voor optimale veelzijdigheid past de ARKANA E-TECH Hybrid zich aan uw rijbehoeften aan.

Controle vanuit uw cockpit


Multi-SENSE®

Motorgeluid en respons, sturen, interieurverlichting en configuratie van het scherm voor de bestuurder. Kies uit 3 beschikbare rijmodi (MySense, Eco en Sport) en pas uw rit aan met het Multi-SENSE®-systeem.


15 Easy Drive-rijhulpsystemen

Highway and Traffic Jam Companion, Rear Cross Trafic Alert en Easy Park Assist zijn slechts enkele functies die zijn gemaakt ter verbetering van uw rijcomfort en veiligheid. Deze functies en nog veel meer zijn beschikbaar via de Renault Easy Drive-rijhulpsystemen, waarmee u eenvoudig kunt manoeuvreren. Deze functies kunt u gebruiken vanaf het EASY LINK multimediasysteem. Bent u klaar om te ervaren hoe het zou kunnen zijn om in een zelfstandig rijdende auto te zitten?