Renault ZOE range

Renault ZOE E-TECH electric

Nu met € 2.950 overheidssubsidie

Tijdelijk vanaf € 34.895

Elektrische ZOE? Aantrekkelijker wordt het niet!

Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De nieuwe elektrische Renault is zowel van binnen als buiten flink veranderd. Door de gloednieuwe kleuren, buitenspiegels met richtingaanwijzers, Full LED-verlichting, grille met chromen afwerking, logo's in hologramstijl blijft deze auto verrassen. De nieuwe ZOE beschikt dankzij de vernieuwde techniek over een grotere range. Met de nieuwe 52 kWh-batterij is de ZOE volgens de WLTP goed voor een actieradius van 395 kilometer. De nieuwe generatie ZOE bezit alle eigenschappen om in de top te excelleren met zijn elektrische prestaties, terwijl het model onveranderd betaalbaar gebleven is.

Subsidie aanvragen elektrische auto 2023

Elektrisch rijden met de Renault Megane electric wordt zo wel heel aantrekkelijk. Vanaf 10 januari 2023 kunt u weer subsidie aanvragen voor een elektrische auto met een koop- of leaseovereenkomst die u heeft afgesloten op óf na 1 januari 2023. Het subsidiebedrag voor een nieuwe auto is € 2.950,-.


Kijk op rvo.nl/subsidies-financiering/sepp voor meer informatie over overheidssubsidie.

Renault ZOE laadpunt
Uw nieuwe ZOE gemakkelijk opladen

Voor thuis

Om bij uw thuis de nieuwe ZOE op te laden is het noodzakelijk dat een gekwalificeerde vakman eerst de juiste apparatuur bij uw installeert. Renault heeft speciaal hiervoor leveranciers geselecteerd, die aan de 'Z.E. Ready' norm voldoen. Dit biedt de garantie dat het opladen altijd veilig en op de juiste manier plaatsvindt. Renault kan hierdoor ook alle funcitonaliteiten van de auto, zoals de werking van het programmeerde verwarmings- en koelsystemen garanderen.

Voor onderweg

In Europa is Nederland de koploper met bijna 85.000 (semi) publieke oplaadpunten en ruim 1.700 snellaadpunten. Bij winkelcentra, parkeerplaatsen, langs de weg overal zijn deze laadpunten te vinden. Uw nieuwe ZOE kan binnen 30 minuten een actieradius van maximaal 150 km halen.

Renault ZOE
Renault ZOE
Renault ZOE
Renault ZOE
Renault ZOE
Renault ZOE
Renault ZOE
Renault ZOE
Elke dag op pad met de Renault ZOE Kies de Renault ZOE die het beste bij u past

R135-motor (100kW)

Met de 135 PK sterke motor bent u verzekerd van een fijne en ontspannen rijbeleving. Stil, krachtig en comfortabel.


ZOE e-guide

Leer uw (toekomstige) nieuwe ZOE goed kennen en bekijk de informatieve video's van o.a. het interieur, het exterieur en de rijhulpsystemen op het YouTube-kanaal van Renault Nederland.

Bekijk de video's

B-MODUS

De B-modus zorgt ervoor dat u in de stad en in langzaam rijdend verkeer zuiniger rijdt. De Renault ZOE vertraagt namelijk efficiënter waardoor u het rempedaal minder hoeft te gebruiken.

Rijhulp

De nieuwe ZOE is uitgerust met diverse rijhulpsystemen. Hierdoor zorgt Renault voor meer veiligheid op de weg onder alle rij-omstandigheden. Bovendien wordt het uitvoeren van verschillende manoeuvres veel eenvoudiger.

Overal makkelijk opladen

Thuis, in de stad of onderweg op de snelweg? U laadt uw nieuwe Renault ZOE altijd en overal eenvoudig op.

  • Wallbox (7,4 kW): een actieradius van meer dan 300 km binnen 8 uur
  • Openbaar laadstation (11 kW): een actieradius van 120 km binnen 2 uur
  • Openbaar laadstation (22 kW): een actieradius van 120 km binnen 1 uur
  • DC-snellaadstation (50 kW): een actieradius van 150 km binnen 30 minuten