Renault Twizy

Renault TWIZY

Plugin to the positive energy De Renault TWIZY geeft elektrische mobiliteit een nieuwe betekenis in drukke steden. Wanneer gaat jij elektrisch rijden?

De tijden veranderen

Je hoeft niet langer op de toekomst te wachten. De TWIZY is een superwendbare vrije vogel die VANDAAG NOG je leven in de stad verandert. Deze elektrisch aangedreven auto biedt bescherming, comfort en

maximale bewegingsvrijheid. De TWIZY staat voor energie, openheid, plezier en lef. Met zijn innovatieve design geeft de TWIZY een nieuwe impuls aan de elektrische revolutie. Voor de TWIZY heb je een rijbewijs-B nodig, maar voor de TWIZY45 volstaat een bromfietsrijbewijs (vanaf 16 jaar). Laat de energie stromen met de TWIZY.

Renault TWIZY
Overal naartoe! Waar kan ik parkeren? Overal! Laat je niet langer tegenhouden om te gaan en te staan waar je wilt, want de TWIZY neemt zo weinig ruimte in, dat je altijd wel een parkeerplekje vindt. Sta op, strek je armen uit, meer ruimte heb je niet nodig om een TWIZY te parkeren. Wat zal ik aantrekken? Wat je maar wilt, want in de TWIZY zit je droog. Wie neem ik mee? Kies verstandig, want met zijn twee zitplaatsen zorgt de TWIZY voor een intieme sfeer. Het is zo ontspannen rijden dat je zomaar een onvergetelijke avond hebt! Dat is de magie van de TWIZY.
Renault TWIZY
Renault TWIZY
Renault TWIZY
Renault TWIZY
Renault TWIZY
Renault TWIZY
Renault TWIZY
Renault TWIZY
Expressief design Kies de TWIZY die het beste bij jouw past

Leve de stad...

Elektrisch ... wie wil er geen schone lucht inademen? Stil ... voor minder stadslawaai. Compact ... dus het verkeer stroomt beter door. De TWIZY is gebaseerd op een paar eenvoudige, maar gewaagde ideeën en op tien jaar toegepast onderzoek naar schone energie. Met de TWIZY biedt Renault een auto die het leven in de stad leuker maakt dan ooit tevoren.