De Renault KANGOO Z.E. is onze elektrische, kleine bestelwagen met een actieradius van 200 km onder echte rijomstandigheden. Deze bedrijfswagen is in meerdere opzichten vooruitstrevend te noemen. Hij helpt u om de ecologische voetafdruk (CO2 footprint) van uw bedrijf te beperken. Hij straalt dagelijks uw milieuvriendelijke houding uit. Profiteer van alle voordelen van zakelijk, elektrische rijden: lage bijtelling, geen uitstoot, duurzaam ondernemen en veel comfort dankzij de stille motor.


Als zakelijke klant kunt u vanaf 15 maart 2021 aanspraak maken op overheidssubsidie bij de aanschaf van een nieuwe, 100% elektrische bedrijfswagen. Lees hier meer over de subsidieregeling.

Renault KANGOO Z.E.
Renault KANGOO Z.E.
Renault KANGOO Z.E.
Renault KANGOO Z.E.
Renault KANGOO Z.E.
Renault KANGOO Z.E.
Renault KANGOO Z.E.
Renault KANGOO Z.E.
Ontdek de Renault KANGOO Z.E. Maxi met 5 zitplaatsen Met 5 inzittenden heeft u een laadvolume van 1,4 m3 tot uw beschikking. Kiest u voor de neerklapbare achterbankleuning? Dan kunt u maximaal 3,4 m3 aan materiaal inladen. De KANGOO Maxi Z.E. met 5 zitplaatsen is meer dan een gewone bedrijfswagen. Met de neerklapbare achterbankleuning en verstelbare hoofdsteunen is dit een comfortabele bedrijfsauto voor alle inzittenden.

Uw KANGOO Z.E. werkt online met u samen

De My Renault-app is verbonden met uw elektrische KANGOO

  • Raadpleeg de laadstatus van de batterij
  • Programmeer het laden op afstand
  • Zoek de laadstations die beschikbaar zijn in de buurt, onderweg of op uw bestemming
  • Vereenvoudig uw reis door de laadstations op de route te identificeren
  • Start en programmeer de airconditioning of verwarming van uw auto op afstand