Nieuwe Kangoo E-Tech Electric

DE NIEUWE RENAULT KANGOO E-TECH ELECTRIC

100% bedrijfswagen, 100% elektrisch | vanaf € 29.690 TREKGEWICHT VAN MAAR LIEFST 1.500 KG

De nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric, de 100% elektrische bestelwagen, biedt een laadvolume tot 3,9 m3 (4,9 m3 in de toekomstige L2 versie), een laadvermogen van 600 kg (800 kg in verlengde versie) en maar liefst 1.500 kg geremd trekvermogen.

  • Tot 300 km actieradius
  • Motor 90 kW of 120 pk
  • Laden 170 km in 30 min

Als zakelijke klant kunt u aanspraak maken op overheidssubsidie bij de aanschaf van een nieuwe, 100% elektrische bedrijfswagen. Lees hier meer over de subsidieregeling.


Volgeladen aan het werk

Plan eenvoudig uw dagelijkse ritten. De Kangoo E-Tech electric heeft de nieuwste lithium-ion batterij met een 100% bruikbare capaciteit van 45 kWh. Wilt u grote prestaties of extra veel ruimte? Gelukkig hoeft u niet te kiezen. Omdat de batterij onder de vloer is geplaatst, maakt de Kangoo E-Tech electric optimaal gebruik van zijn laadvolume.

Opladen gaat zeer eenvoudig met de lader van 11 kW. U laadt de auto volledig op 3 uur en 50 minuten. Sluit daarvoor uw Kangoo E-Tech electric aan op een standaard laadpunt. Heeft u haast? Kies dan voor de 22 kW AC / 80 kW DC* versie. 30 minuten is dan genoeg om tot 170 km van uw actieradius terug te krijgen.


Bent u onderweg voor uw werk? Gebruik de warmtepomp om snel de cabine te verwarmen en tegelijkertijd de actieradius te optimaliseren. Is de auto aangesloten op een laadpunt? Activeer de airconditioning op afstand en u stapt in een zeer warme en comfortabele cabine. Met natuurlijk een volle lading. Aan het werk!

* optioneel

Gemakkelijk opladen

Thuis of op het werk

Laad uw Kangoo E-Tech electric thuis of op het werk op met behulp van een oplaadpunt of een regulier stopcontact.


Onderweg voor uw werk

Maak gebruik van een uitgebreid netwerk van openbare laadpunten langs de weg, in Nederland en daarbuiten.


17 rijhulpsystemen

Uw veiligheid is onze prioriteit. De rijhulpsystemen van de Kangoo E-Tech electric helpen u in de stad en tijdens lange ritten. Denk hierbij aan adaptive cruise control, noodstopbekrachtiging en rijstrookassistent.

De Kangoo E-Tech electric beschikt over innovatieve technologieën. Zo houdt u goed in de gaten wat er achter uw wagen gebeurt met Rear View Assist. En vertrouwt u bij slecht weer op de standaard Zijwind Assistent en Trailer Swing Assist.


Easy Link-multimediasysteem

Verbind uw smartphone met uw Easy Link-systeem via Bluetooth, Android Auto™ of Apple Carplay™. U kunt nu uw favoriete playlists afspelen en apps en connected services gebruiken op het 8” touchscreen.

Bereid eenvoudig en snel uw elektrische ritten voor. Vind de benodigde laadpunten en optimaliseer uw rit met het navigatiesysteem en connected services.


Open sesame by Renault™

Zijopening van 1,45 m

Het open sesame-systeem heeft een grotere zijopening. Hierdoor gaat in- en uitladen gemakkelijker en wordt uw dagelijkse werk eenvoudiger.


3,9 m3 aan laadruimte

Laad uw Kangoo E-Tech electric in en deel het interieur in hoe u het wilt. Bespaar bijvoorbeeld ruimte op de vloer. En u kunt voorwerpen van maximaal 2 meter lang gemakkelijk onder het dak opbergen, dankzij het uitschuifbare easy inside rack.


1.500 kg trekgewicht

Kangoo E-Tech electric beschikt over een recordtrekvermogen van maximaal 1,5 ton.

Alle sterke eigenschappen van de Kangoo, maar dan met elektrische aandrijving De volledig nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric bouwt voort op de sterke punten en innovaties van de Kangoo met een verbrandingsmotor, die werd uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2022’. Door de batterij onder de vloer te monteren is de laadcapaciteit van de Kangoo E-Tech electric ongewijzigd. De L1-versie biedt een laadvolume tot 3,9 m3, een laadvermogen van 527 kg en een maximum trekgewicht van 1.500 kg. De langere L2-variant die in een later stadium op de markt komt, biedt 4,9 m3 laadvolume, 700 kg laadvermogen en 1.500 kg trekvermogen.

*Let op: Bedrijfswagens van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen.