Nieuwe Kangoo E-Tech Electric

RENAULT KANGOO E-TECH ELECTRIC

100% bedrijfswagen, 100% elektrisch | vanaf € 29.690

500 kg laadvermogen - 1.500 kg geremd trekvermogen

Kiest u voor de compacte Renault Kangoo E-Tech electric?

De nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric, de 100% elektrische bestelwagen, heeft naast een trekgewicht van 1.500 kg geremd trekvermogen:

 • Een actieradius tot 300 km
 • Een motorvermogen van 90 kW of 120 pk
 • Kan 170 km opladen in 30 min

Als zakelijke klant kunt u aanspraak maken op overheidssubsidie bij de aanschaf van een nieuwe, 100% elektrische bedrijfswagen. Lees hier meer over de subsidieregeling.

L1-versie Kangoo electric

 • Laadvolume tot 3,9m3
 • Laadvermorgen meer dan 500 kg
 • 1.500 kg geremd trekvermorgen
 • actieradius tot 314 km

L2-versie Kangoo electric

 • Laadvolume tot 4,9m3
 • Laadvermorgen van 800 kg
 • 1.500 kg geremd trekvermorgen
 • Actieradius tot 305 km

Elektrisch rijden nu extra aantrekkelijk voor ondernemers

 • Lagere verbruikskosten
 • Lagere onderhoudskosten
 • Géén CO2-uitstoot
 • Géén wegenbelasting (tot 2025)
 • Onbeperkte toegang tot de grote binnensteden, ook ná 2025


Volgeladen aan het werk

Plan eenvoudig uw dagelijkse ritten. De Kangoo E-Tech electric heeft de nieuwste lithium-ion batterij met een 100% bruikbare capaciteit van 45 kWh. Wilt u grote prestaties of extra veel ruimte? Gelukkig hoeft u niet te kiezen. Omdat de batterij onder de vloer is geplaatst, maakt de Kangoo E-Tech electric optimaal gebruik van zijn laadvolume.

Opladen gaat zeer eenvoudig met de lader van 11 kW. U laadt de auto volledig op 3 uur en 50 minuten. Sluit daarvoor uw Kangoo E-Tech electric aan op een standaard laadpunt. Heeft u haast? Kies dan voor de 22 kW AC / 80 kW DC* versie. 30 minuten is dan genoeg om tot 170 km van uw actieradius terug te krijgen.


Bent u onderweg voor uw werk? Gebruik de warmtepomp om snel de cabine te verwarmen en tegelijkertijd de actieradius te optimaliseren. Is de auto aangesloten op een laadpunt? Activeer de airconditioning op afstand en u stapt in een zeer warme en comfortabele cabine. Met natuurlijk een volle lading. Aan het werk!

* optioneel

Gemakkelijk opladen

Thuis of op het werk

Laad uw Kangoo E-Tech electric thuis of op het werk op met behulp van een oplaadpunt of een regulier stopcontact.


Onderweg voor uw werk

Maak gebruik van een uitgebreid netwerk van openbare laadpunten langs de weg, in Nederland en daarbuiten.


17 rijhulpsystemen

Uw veiligheid is onze prioriteit. De rijhulpsystemen van de Kangoo E-Tech electric helpen u in de stad en tijdens lange ritten. Denk hierbij aan adaptive cruise control, noodstopbekrachtiging en rijstrookassistent.

De Kangoo E-Tech electric beschikt over innovatieve technologieën. Zo houdt u goed in de gaten wat er achter uw wagen gebeurt met Rear View Assist. En vertrouwt u bij slecht weer op de standaard Zijwind Assistent en Trailer Swing Assist.


Easy Link-multimediasysteem

Verbind uw smartphone met uw Easy Link-systeem via Bluetooth, Android Auto™ of Apple Carplay™. U kunt nu uw favoriete playlists afspelen en apps en connected services gebruiken op het 8” touchscreen.

Bereid eenvoudig en snel uw elektrische ritten voor. Vind de benodigde laadpunten en optimaliseer uw rit met het navigatiesysteem en connected services.


Open sesame by Renault™

Zijopening van 1,45 m

Het open sesame-systeem heeft een grotere zijopening. Hierdoor gaat in- en uitladen gemakkelijker en wordt uw dagelijkse werk eenvoudiger.


3,9 m3 aan laadruimte

Laad uw Kangoo E-Tech electric in en deel het interieur in hoe u het wilt. Bespaar bijvoorbeeld ruimte op de vloer. En u kunt voorwerpen van maximaal 2 meter lang gemakkelijk onder het dak opbergen, dankzij het uitschuifbare easy inside rack.


1.500 kg trekgewicht

Kangoo E-Tech electric beschikt over een recordtrekvermogen van maximaal 1,5 ton.

Alle sterke eigenschappen van de Kangoo, maar dan met elektrische aandrijving De volledig nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric bouwt voort op de sterke punten en innovaties van de Kangoo met een verbrandingsmotor, die werd uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2022’. Door de batterij onder de vloer te monteren is de laadcapaciteit van de Kangoo E-Tech electric ongewijzigd. De L1-versie biedt een laadvolume tot 3,9 m3, een laadvermogen van 527 kg en een maximum trekgewicht van 1.500 kg. De langere L2-variant biedt 4,9 m3 laadvolume, 700 kg laadvermogen en 1.500 kg trekvermogen.

Verkozen tot 'Bestelauto van het jaar 2023'

De Renault Kangoo E-Tech electric is door een onafhankelijke jury van bedrijfswagenexperts uitgeroepen tot 'Bestelauto van het Jaar 2023'. De 100% elektrische bedrijfswagen bouwt voort op de sterke punten en innovaties van de Renault Kangoo met een verbrandingsmotor, die eerder werd uitgeroepen tot 'International Van of the Year 2022'. De jaarlijkse 'Bestelauto van het Jaar'-verkiezing is een initiatief van Automotive Management.


Renault is sinds de introductie van de elektrisch aangedreven Kangoo Z.E. eind 2011 de onbetwiste leider in Europa op het gebied van 100% elektrische bedrijfswagens. Met ruim 70.000 verkochte exemplaren is één op de vijf elektrische bedrijfswagens op de Europese wegen een elektrische Renault Kangoo.


De nieuwe Kangoo E-Tech electric profiteert van ruim tien jaar Renault expertise op het gebied van elektrische voertuigen, terwijl hij vertrouwt op alle sterke eigenschappen van de internationaal gelauwerde Renault Kangoo met een verbrandingsmotor.


“De Kangoo E-Tech electric scoort de meeste punten op het gebied van functionaliteit en compleetheid van het programma. De auto wordt gezien als een innovatieve mededinger met een breed modellenprogramma. Renault maakt daarnaast met de Refactory-activiteiten indruk op het gebied van duurzaamheid. Voor fleetowners is het bovendien belangrijk dat de organisatie van Renault als stabiel wordt ervaren. Dat is in deze wereld haast verfrissend om te zien. Tevens wordt de Renault Kangoo E-Tech electric geroemd om zijn aantrekkelijke prijsstelling in zijn segment, waardoor het model voor een grote groep bereikbaar is”, luidt het juryoordeel van de ‘Bestelauto van het Jaar 2023’-verkiezing.