Renault Zoe electric opladen aan laadpaal en bediening op afstand via telefoon

Renault elektrische auto's

Renault heeft ruime expertise en daarmee een sterke positie veroverd als pionier en Europees leider op het gebied van elektrisch rijden. De Renault ZOE is zelfs de best verkochte elektrische auto in Europa. Met de Renault Megane-, Zoe-, Twingo-, Twizy-, Kangoo- en Master E-Tech electric biedt Renault het ruimste aanbod aan elektrische auto’s in vergelijking met andere merken. Rijdt u mee?

De aandrijflijn bepaalt hoe efficiënt de energie van de auto wordt benut. Bij Renault is die compleet opnieuw ontworpen. De ingenieurs begonnen met een blanco vel en vroegen zich af 'Hoe zou de meest efficiënte aandrijflijn eruit zien?' Het resultaat is de innovatieve E-Tech aandrijflijn, waarin ook alle F1-ervaring en expertise van Renault samenkomt. U vindt de nieuwe E-Tech aandrijflijn in steeds meer modellen. Of u nu kiest voor hybride of 100% elektrisch.

Nu tijdelijk met overheidssubsidie van € 2.950,-

Elektrisch rijden met Renault wordt zo wel heel aantrekkelijk! Kijk op rvo.nl/subsidies-financiering/sepp voor meer informatie over deze overheidssubsidie.

Elektrische bedrijfswagens kunnen gebruik maken van de SEBA subsidieregeling.

Uw auto inruilen? Doe een online taxatie