Renault Zoe electric opladen aan laadpaal en bediening op afstand via telefoon

Renault elektrische auto's

Renault heeft ruime expertise en daarmee een sterke positie veroverd als pionier en Europees leider op het gebied van elektrisch rijden. De Renault ZOE is zelfs de best verkochte elektrische auto in Europa. Met de Renault Megane-, Zoe-, Twingo-, Twizy-, Kangoo- en Master E-Tech electric biedt Renault het ruimste aanbod aan elektrische auto’s in vergelijking met andere merken. Rijdt u mee?

De aandrijflijn bepaalt hoe efficiënt de energie van de auto wordt benut. Bij Renault is die compleet opnieuw ontworpen. De ingenieurs begonnen met een blanco vel en vroegen zich af 'Hoe zou de meest efficiënte aandrijflijn eruit zien?' Het resultaat is de innovatieve E-Tech aandrijflijn, waarin ook alle F1-ervaring en expertise van Renault samenkomt. U vindt de nieuwe E-Tech aandrijflijn in steeds meer modellen. Of u nu kiest voor hybride of 100% elektrisch.

*Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.

Uw auto inruilen? Doe een online taxatie