Terwolde Renault en Dacia is opgericht in 2009 en heeft momenteel vestigingen in Assen, Delfzijl, Emmen, Groningen, Hoogeveen en Roden.

Wij verkopen het volledige gamma nieuwe Renault- en Dacia's. Naast particuliere verkoop zijn wij in Groningen voorzien van een professionele PRO+ bedrijfswagens afdeling geschikt voor klein- en middenkader bedrijven. Ook hebben wij altijd minimaal 300 TOP occasions voor u op voorraad in verschillende prijscategorieën en merken.

Terwolde beschikt over een uitgebreide aftersales afdeling voor onderhoud en schadeherstel. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor losse onderdelenverkoop. Een autotechnicus bij Terwolde wordt voortdurend geschoold en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen zijn vakgebied.

Vertrouwen

Betrokkenheid en vertrouwen zijn belangrijk voor Terwolde. Dit geldt voor zowel de onderlinge samenwerking- als in de communicatie naar u als klant. Dat een afspraak een afspraak is vinden we vanzelfsprekend. Prijzen worden vooraf gecommuniceerd en wij houden ons hieraan. Met z’n allen zijn wij trots op ons bedrijf en werken wij hard samen naar een nog beter resultaat.

Missie en visie

Terwolde is een relatief jong bedrijf. Gestart in de crisis, voelen wij een nauwe verbondenheid tussen medewerkers en zijn wij trots op onze "nu al loyale klantenkring". Terwolde heeft dan ook als ambitie om gezien te worden als een betrouwbare, kwalitatieve en vernieuwende dealer! Om dit te bereiken (onze missie) werken wij hard aan een goede basis: een hoge medewerkerstevredenheid. Wij zijn er van overtuigd dat dit resulteert in een hoge klantentevredenheid.

Emil Frey Nederland

Terwolde Renault is sinds 1 juni 2017 onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group. Emil Frey Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 13 verschillende automerken. De officiële merkdealers van Emil Frey Nederland zijn: Nefkens Peugeot, Ekris BMW/MINI, Pouw Volkswagen/Audi/Seat, Autohaas Volkswagen/Audi/Seat/Skoda, de Bois Honda, Emerpark Citroën/DS, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies) en NCT (export) deel uit van Emil Frey Nederland. Emil Frey is onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group.

Emil Frey Nederland NV is een dochteronderneming van de Zwitserse Emil Frey Groep. Emil Frey, een in 1924 opgericht familiebedrijf, is mede door de overname van PGA uitgegroeid tot een van de grootste automotive ondernemingen in Europa.