Nieuwe Renault Trafic - een ruime en sterke bedrijfswagen

Comfort en gebruiksgemak komen perfect samen in de Trafic. Het slim ontworpen interieur omvat onder meer een doorlaadluik in de scheidingswand onder de passagiersstoel. Hierdoor bedraagt de totale laadlengte maar liefst 4,15 m. De rechthoekige vorm van de laadruimte garandeert een optimaal laadvolume van maximaal 8,9 m³ in de L2H2-versie. In het interieur vindt u een opbergruimte van 88 liter, een mobile office en al het nodige comfort om te werken waar en wanneer u wilt. Elke klus éxtra kracht en professionaliteit meegeven? Vraag een proefrit aan en laat u overtuigen door deze sterke en efficiënte bedrijfswagen.

Werkt u in de voedingsindustrie, de bouwsector of bijvoorbeeld de gezondheidszorg? Uw werk is uniek, daarom hebben wij altijd een speciale oplossing voor uw specifieke behoeften. Bekijk de uitrustingsmogelijkheden, specifieke toebehoren en onze kant-en-klare ombouwmogelijkheden.

Een bedrijfswagen voor alle beroepen

De Renault Trafic is modulair en kan naar wens worden aangepast met behulp van een uitgebreide reeks opties, accessoires en ombouwmogelijkheden. Als gesloten bestelwagen is hij beschikbaar in 2 verschillende lengtes, 2 hoogtes en met een laadruimte tussen 5,8 en 8,9 m3. Er is een groot aantal varianten beschikbaar: dubbele cabine, ramen, schuifdeuren, tussenschotten, etc. Eenvoudig gezegd: kies een platform en vorm hem om tot uw perfecte-versie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een grote gekoelde foodtruck of een kipper.

Nieuwe Trafic
Nieuwe Trafic
Nieuwe Trafic
Nieuwe Trafic
Nieuwe Trafic
Nieuwe Trafic
Nieuwe Trafic
Ervaar de nieuwe Trafic Welke uitvoering past het beste bij u?
Volgende
Vorige

Praktische oplossingen voor bedrijven

Hoe gaat u uw werkbus indelen? Bekijk de mogelijkheden om de luidruimte naar uw smaak in te richten en af te werken. Met beschermhoezen bijvoorbeeld. Maar ook wanneer u vaak een geavanceerde vorm van daktransport nodig hebt. Kortom: haal alles uit uw Trafic en maak gebruik van onze gepersonaliseerde accessoires.


Nieuwe Trafic motoren

​Blue dCi 110


Praktisch

De Blue dCi 110-motor is voor veel ondernemers de meest praktische keuze. Deze 2 liter turbomotor is gekoppeld aan een handbediende zesversnellingsbak en biedt een koppel van 300 Nm. Hij is ook uitgerust met het Stop & Start-systeem en de AdBlue®-technologie. Perfect dus om uw brandstofverbruik en koolstofuitstoot te verminderen. En dit allemaal voor de topprijs.

Blue dCi 130


Efficiënt

Deze 2 liter AdBlue®-turbomotor met een indrukwekkend koppel van 330 Nm, combineert efficiency met rijplezier. De motor is nu beschikbaar met een handbediende zesversnellingsbak. De Stop & Start-technologie helpt u eenvoudig uw brandstofverbruik te beperken.​

Blue dCi 150 - beschikbaar als EDC


Veelzijdig

Deze krachtige 2 liter turbomotor met een koppel van 350 Nm, combineert comfort met een snelle motorrespons. U kunt kiezen tussen de versie met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een versie met een automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling en zes versnellingen. Beide versies zijn uitgerust met het Stop & Start-systeem om uw brandstofverbruik eenvoudig te optimaliseren. In combinatie met de AdBlue®-technologie rijd je flexibel, efficiënt en verminder u uw CO2-uitstoot.

Blue dCi 170 - beschikbaar als EDC


Uitstekende prestaties

Het uitmuntende koppel van 380 Nm en de 170 pk staan garant voor optimaal rijplezier. Kiest u voor een automatische versie met een EDC-zesversnellingsbak met dubbele koppeling? De EDC combineert alle voordelen van automatische en handbediende versnellingsbakken. Of kiest u voor een handbediende zesversnellingsbak, voor een echte persoonlijke rijervaring? Hoe dan ook: u verlaagt altijd uw CO2-uitstoot met de ingebouwde AdBlue®-technologie en u verlaagt uw brandstofverbruik met het Stop & Start-systeem.