Renault MASTER - meer rijplezier, betere prestaties

De nieuwe Renault MASTER beschikt over een nieuwe eigenzinnige stijl. De voorzijde van de nieuwe MASTER is totaal anders dan zijn voorganger. Dankzij de verhoogde motorkap, verchroomde grille, en zijn C-vormige led dagrijverlichting straalt de nieuwe MASTER een industriële en moderne look uit. Ook aan de binnenkant is de nieuwe Renault MASTER aan een moderne verandering ondergaan. Het compleet nieuwe dashboard zorgt voor een strakke uitstraling. De nieuwe uitgebreide uitrusting en slimme rijhulpsystemen zorgen voor ultiem gemak tijdens het dagelijkse werk.


Een krachtige en zuinige motor

Uitgerust met een 2,3-liter turbodiesel met een nieuw emissiereinigingssysteem wordt de uitdaging aangegaan om uw brandstofverbruik zo laag mogelijk te houden. Deze nieuwe bedrijfswagen biedt de keuze uit vermogens van 130 pk, 145 pk en 165 pk bij de voorwiel aangedreven versies. De Renault MASTER met achterwielaandrijving en dubbellucht achter biedt zelfs de mogelijkheid voor een 135, 150 of 180 pk motor. Door deze krachtige motor is het voor deze bedrijfswagen geen enkel probleem om zware lasten voor te trekken zonder dat dit ten kosten gaat van het rijplezier.


Tractieoplossing

De nieuwe Renault MASTER beschikt over geavanceerde tractieoplossingen die moeilijke begaanbare terreinen makkelijk maken. Dit geldt voor zowel de voorwielaandrijving (FWD) als achterwielaandrijving (RWD). Met behulp van de standaard voorzieningen zoals de Extended Grip en Hill Start Assist bent u de baas over elke situatie.

Renault MASTER
Renault MASTER
Renault MASTER
Renault MASTER
Renault MASTER
Renault MASTER
Renault MASTER
Renault MASTER
Ervaar de Renault MASTER Welke uitvoering past het beste bij u?

Easy Life-tafeltje en king-size bekerhouder

Dankzij het Easy Life-tafeltje kunt u tijdens uw werkdag gemakkelijk lunchen. Hiernaast is het tafeltje ook uitermate geschikt om comfortabel uw laptop te gebruiken. Met de stabiele king-size bekerhouder heeft u altijd een warme of koude drank binnen handbereik zonder dat u het risico loopt dat deze omvalt.​

Gekoelde Easy Life-lade met 10,5 liter opslag

De Easy Life-schuiflade heeft een opbergruimte van 10,5 liter. Door het dashboardkastje te voorzien van een koelsysteem kunt u altijd tijdens het werk uw eten en drinken gekoeld bewaren.  

Renault MASTER wireless opladen

Met het ingebouwde wireless oplaadplateau kunt u gemakkelijk onderweg uw mobiel opladen. Zonder het ongemak van allerlei snoeren door de cabine beschikt u de hele dag over een volgeladen telefoon.