Verkozen tot International Van of the Year 2022!

Wat wil je ook, met dynamische rijeigenschappen en een fijne standaarduitrusting met onder meer airconditioning, cruisecontrol en parkeer-, licht- en regensensoren. En dat alles is verpakt in een strak, slim en fraai nieuw design. De nieuwe Renault Kangoo is leverbaar vanaf begin 2022. U rijdt al een nieuwe Renault KANGOO Van vanaf € 17.190,-.

Een vernieuwd design

Sportief silhouet, prachtig gevormde schouders, vernieuwde voorkant, chromen afwerking, etc. De nieuwe KANGOO heeft een nog robuuster exterieurdesign. Binnen geniet u van een moderne en comfortabele ervaring. De nieuwe KANGOO heeft een dashboard met verschillende opbergmogelijkheden, vernieuwde stoelen en een EASY LINK-multimediasysteem dat toegankelijk is vanaf het 8" scherm in het midden. Daarnaast profiteert u van de nieuwste rijhulpsystemen.


Een krachtig, gespierd uiterlijk

De voorzijde is volledig nieuw vormgegeven en afgewerkt met een verchroomde sierstrip tussen de grille en de bumper. De flanken en de schouderlijn hebben karakteristieke, gewelfde vormen. De achterkant van de nieuwe KANGOO heeft evenwichtigere proporties voor een meer geaarde look en meer stabiliteit. De wielkasten zijn verbreed voor meer laadruimte. De gestroomlijnde vorm en de kenmerkende LED-achterlichten geven hem een modernere uitstraling.


De nieuwe KANGOO verbetert het leven aan boord

De bestelauto is uitgerust met het nieuwe Renault EASY LINK multimediasysteem en een 8-inch-display voor nog meer gebruiksgemak. Een smartphone-dock, dat naast de bestuurder kan worden geplaatst, kan van de telefoon een pseudo-laptop maken. Een draadloze lader van 15 watt maakt ook onderdeel van dit systeem. De extra geluidsisolatie zorgt voor een stillere rijervaring.


Easy Inside Rack

Een innovatie die nog niet eerder in dit segment beschikbaar was, is het Easy Inside Rack, een uitschuifbaar en afsluitbaar interieurrek, dat zich net boven de passagier bevindt. 

Het is een feature die meerdere doelen dient (ladders, leidingen, enz.) en precies daar zit waar hij hoort, zonder in de weg te zitten. Het maakt kostbaar vloeroppervlak vrij om lading of passagiers veilig en comfortabel te vervoeren. Het rek heeft een draagvermogen tot 30 kg en zorgt ervoor dat de hoogtebeperkingen die vaak voorkomen op parkeerplaatsen of in tunnels niet worden overschreden.

De nieuwe KANGOO: 6 opvallende kenmerken!
  • Gemakkelijk te beladen! Open Sesame by Renault: door het verwijderen van de dakstijl aan de rechterkant heeft de nieuwe KANGOO met 1.446 mm de breedste toegang aan de rechterzijde in het segment. Deze versie is door belastingtechnische regels in Nederland niet verkrijgbaar.
  • Easy Inside Rack: een hoog gemonteerd rek voor het gemakkelijk vervoeren van lange voorwerpen.
  • Met een laadcapaciteit die maximaal 3,3 m³ bedraagt, is zelfs het basismodel de beste in zijn klasse.
  • Een nieuw atletisch exterieurdesign met opvallende schoudervormen.
  • Een modern interieur met praktische en goed toegankelijke opbergvakken met een inhoud van 60 liter, leverbaar met twee of drie voorstoelen.
  • Twaalf nieuwe rijassistentiesystemen zorgen voor gemoedsrust tijdens het rijden: actief noodremsysteem, beter zicht op de dode hoek, permanente achteruitkijkcamera, enz.
Renault KANGOO
Renault KANGOO
Nieuwe Renault Kangoo
Renault KANGOO
Renault KANGOO
Renault KANGOO
Nieuwe Renault Kangoo
Renault KANGOO
Ervaar de nieuwe Renault KANGOO In welke uitvoering van de KANGOO rijdt u binnenkort de showroom uit?