De Renault Express is een ruime en zuinige bedrijfswagen. Met zijn praktische en moderne design is de nieuwe Renault Express​ ideaal voor uw dagelijkse werkactiviteiten. Deze bestelauto heeft een perfect ergonomisch interieur met de grootste opbergruimte (48 l) rondom de chauffeur en de bijrijder in zijn klasse. Plus een functionele en flinke laadruimte van 3m3.

Meer connectiviteit

Meer connectiviteit: inductie-laden, maximaal drie USB- en vier 12V-aansluitingen en het EASY LINK multimediasysteem met smartphone mirroring en navigatie op een 8-inch display.

Technologie die u verder helpt

Met de nieuwe RENAULT EXPRESS is rijden een fluitje van een cent én veilig. De talrijke ingenieuze rijhulpsystemen maken verplaatsingen en manoeuvres nog eenvoudiger en veiliger.

Goederen vervoeren

Heeft u een koerierdienst, streetfood- of cateringbedrijf?

Ontdek onze vele ombouwmogelijkheden. Lees meer over de praktische aanpassingen die mogelijk zijn op uw nieuwe EXPRESS.

  • Isothermisch geïsoleerde ruimte of koelcel
  • Food truck voor evenementen
  • Pakkettransport
Renault EXPRESS
Renault EXPRESS
Renault EXPRESS
Renault EXPRESS
Renault EXPRESS
Renault EXPRESS
Renault EXPRESS
Renault EXPRESS
Ervaar de Renault EXPRESS Welke uitvoering past het beste bij u?

Efficiënte en krachtige motoren van de nieuwe EXPRESS

Diesel - Blue dCi 75 - voordelig

Een goede manier om ervoor te zorgen dat u binnen uw budget blijft. Deze efficiënte 1.5 AdBlue®-turbomotor is beschikbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak en biedt een koppel van 220 Nm.

Verminder het brandstofverbruik tijdens het rijden en kies voor de eco-versie met een snelheidsbegrenzer van 100 km/u. Zo optimaliseert u uw  brandstofverbruik en vermindert u uw  CO2-uitstoot.

Onderhoudsprogramma-advies: elke 2 jaar of elke 30.000 km* een onderhoudsbeurt. Zo houdt u uw Renault EXPRESS in topconditie.​

Diesel - Blue dCi 95 - Zuinig

Deze 1.5 AdBlue®-turbomotor zorgt direct voor een indrukwekkend koppel van 240 Nm en geeft zowel efficiëntie als rijplezier. Deze motor is nu beschikbaar met een handbediende zesversnellingsbak.

Onderhoudsprogramma-advies: elke 2 jaar of elke 30.000 km* een onderhoudsbeurt. Zo houdt u uw Renault EXPRESS in topconditie.

Benzine - TCe 100 FAP

Deze 1.3 turbomotor met directe injectie is beschikbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak. De motor biedt 200 Nm koppel en geeft u daarmee een fantastische rijbeleving. De uitlaatgassen worden beperkt met een roetfilter en een NOx-reductiesysteem.

Onderhoudsprogramma-advies: elke 2 jaar of elke 30.000 km* een onderhoudsbeurt. Zo houdt u uw Renault EXPRESS in topconditie.