Renault bedrijfswagens

Van kleine bestelauto tot ruime, volledig naar eigen wens in te delen, bedrijfswagen. Voor elk bedrijf heeft Terwolde een mobiele oplossing! Kijk hier voor de actuele voorraad Renault bedrijfswagens.

Renault bedrijfswagens

Terwolde heeft een uitgebreid assortiment aan Renault bedrijfswagens voor u klaar staan. Van kleine bestelauto tot ruime, volledig naar eigen wens in te delen, bedrijfswagen. Voor het ene bedrijf is het belangrijk dat de bedrijfswagen geschikt is om veel materiaal te vervoeren, het andere bedrijf moet een auto hebben die de medewerkers op eenvoudige manier naar een project toebrengt. Met het brede gamma bedrijfswagens is er bij Renault voor ieder wat wils. Bekijk welke Renault bedrijfswagen voor uw bedrijf de beste keus is: de Renault Express, de 100% elektrische Renault Kangoo E-Tech Electric, de Renault Trafic, de Renault Master of de 100% elektrische Renault Master E-Tech Electric.

De Renault Master Open Transport is uitermate geschikt en heeft veel ombouwmogelijkheden. Denk aan distriboxen, kiepbakken, pick-ups, kale chassis en dubbele cabines. U wilt uw nieuwe Renault bedrijfswagen ombouwen en geheel op uw behoeften afstemmen? U zegt het maar, wij passen het voor u aan.

*De genoemde vanafprijzen zijn adviesprijzen excl. btw / bpm en onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de klant. Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.

Uw auto inruilen? Doe een online taxatie