Ontdek de zomer

Van bootjes tot barbecue, van slippers tot strand; het is zomer in Nederland! De ultieme gelegenheid om met je Renault eropuit te gaan. Na de Renault Zomercheck zijn jij en je Renault er sowieso helemaal klaar voor.

Voor slechts €14,95 controleren wij je Renault op deze 10 vitale punten en rij je deze zomer veilig en onbezorgd verder! Ben je lid van My Renault+, dan is de Zomercheck helemaal GRATIS!

 1. Banden
 2. Remmen
 3. Ruitenwissers
 4. Verwarming
 5. Carrosserie
 6. Uitlaat
 7. Vloeistoffen
 8. Verlichting
 9. Stuurinrichting
 10. Elektrisch systeem incl. accu

MAAK NÚ EEN AFSPRAAK

Kortingen tot maar liefst 70%

Ontvang een unieke code voor kortingen tot maar liefst 70% op meer dan 100 leuke uitjes. Zo vaak als je maar wilt!

Extra voordelen na het uitvoeren van de Zomercheck:

Na het uitvoeren van de Renault Zomercheck ontvang je van ons een EROPUIT voordeelpas met unieke code waarmee je, tot en met eind oktober 2019, tot maar liefst 70% korting krijgt op meer dan 100 leuke uitjes! Je kan kiezen uit een gevarieerd aanbod, zoals:

 1. Attractieparken & dierentuinen
 2. Muziek & theater
 3. Wellness
 4. Zomeractiviteiten
 5. Musea & cultuur
 6. Hotels & weekendjes weg
 7. Musea en cultuur

BEKIJK HIER ALLE ACTIVITEITEN

Maak kans op...

Maak kans op een compleet verzorgde reis naar Belize, waar je de mangrove uit Burgers’ Zoo in het echt kunt ervaren!

 • Doe de Renault Zomercheck
 • Ga naar myrenault.nl
 • Log in of word lid
 • Geef hier je factuurnummer door

Je maakt kans op deze fantastische reis! Begin september 2019 trekken wij een winnaar!

GA NAAR MYRENAULT.NL

Voordeel header

Bovendien profiteer je nu van nóg meer voordeel bij je Renault-dealer:

Renault dakvervoer

Nu 10% korting op al het Renault dakvervoer!

Zorg ervoor dat het je op vakantie aan niets ontbreekt en neem alles dat je voor een onbezorgde vakantie bij je wilt hebben mee!

SOS Hulpkit

Van € 24,95 voor € 19,95

Goed voorbereid op weg! Dit veiligheidspakket beschikt over een uitgebreide EHBO kit, een veiligheidsvest en een gevarendriehoek.

TomTom Europa kaart 2019

Carminat & Carminat Live

Van € 119,- voor € 49,95

Geniet van je reis en vakantie met de meeste recente TomTom Europa kaart. Dekking in tot wel 48 landen, inclusief miljoenen restaurants, hotels en andere nuttige plaatsen. Tevens voorzien van lokale maximum snelheden.

Disclaimer

Aanbiedingen van Renault Zomercheck gelden in de actieperiode van 1 juni t/m 24 augustus 2019. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2019 en excl. eventueel aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. Afbeeldingen kunnen afwijken. Bij Renault Route Service treedt Allianz op als verzekeraar. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Actie: ‘Tot 70% korting op meer dan 100 uitjes’: alleen voor de geselecteerde uitjes te boeken met de unieke code (op=op) t/m 31 oktober 2019 via renault.nl/zomeractiviteiten. Actie: Maak kans op een compleet verzorgde reis naar Belize: geef je factuurnummer door op myrenault.nl. Hieruit wordt begin september 2019 een winnaar getrokken. Voor alle voorwaarden kijk op renault.nl/actievoorwaarden.