De juiste banden onder uw auto vergroten uw veiligheid en optimaliseren het brandstofverbruik. Terwolde helpt u graag op weg. In de zomer én winter. Bent u toe aan de bandenwissel? Maak dan een werkplaatsafspraak en kies de datum waarop de wissel u het beste past. We bevestigen uw afspraak en verwelkomen u graag op de afgesproken dag! Wilt u meer informatie over de bandenwissel? Lees er hieronder meer over.

Nu wisselen

Al bij temperaturen onder de 7°C een veilig idee

De zomer is voorbij en de winter zal niet lang op zich laten wachten. Bij winterse omstandigheden en temperaturen onder de 7°C bieden winterbanden voordelen ten opzichte van zomerbanden. Het is daarom tijd om uw zomerbanden te laten vervangen door winterbanden.

Heeft u uw winterbanden nog niet gewisseld?

Plan direct en gemakkelijk een afspraak in voor het wisselen en/of de Wintercheck. Dan zorgen wij ervoor dat u in de winter veilig op weg gaat.

maak een afspraak

Nu wisselen - foto

Opslag

Uw zomer- of winterbanden opslaan? Vraag ons naar de mogelijkheden als u een afspraak maakt.

Vervanging - foto

Het voordeel

Het voordeel van winterbanden

Een winterband heeft een zachtere rubbersoort dan een zomerband en biedt voordelen bij temperaturen onder de 7°C. Het profiel van een winterband heeft lamellen waardoor het profiel beter grip geeft bij winterse omstandigheden. Winterbanden zorgen zo voor een kortere remweg en verbeterde wegligging, voor meer grip op natte, gladde of besneeuwde wegen. Zeker in de winterperiode is het van groot belang dat uw banden in topconditie zijn.

Uit voorraad beschikbaar

U heeft de keuze uit voorgemonteerde winterbanden op stalen velgen of losse banden. Wij hebben diverse scherp geprijsde wintersets voor u beschikbaar. Hiermee maken we uw auto snel en voordelig klaar voor de winter. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? Neem dan contact met ons op voor een passend aanbod.