Nu al de beste deal van het jaar! Bij aanschaf van een TALISMAN tIjdelijk een gratis upgrade naar EDC automaat.

Terwolde Renault begint dit jaar helemaal goed met een extra interessant aanbod voor de nieuwe Renault TALISMAN! Kiest u voor de Renault TALISMAN Sedan of de ruime TALISMAN Estate, dan profiteert u bij Terwolde tijdelijk van een gratis upgrade naar een automaat. Zo kunt u zonder meerprijs het comfort van de EDC automaat ervaren. Met de Renault TALISMAN en TALISMAN Estate ervaart u een unieke rijbeleving met 4CONTROL vierwielbesturing en Multi-Sense. De Renault TALISMAN is nu tijdelijk uit voorraad leverbaar en u least al vanaf € 649,- per maand.

Automatische EDC-versnellingsbak

De automatische EDC‑versnellingsbak met dubbele koppeling combineert het comfort van een automatische versnellingsbak met de zuinigheid van een handgeschakelde variant.

Extra rijbeleving met MULTI-SENSE®

Met Multi-SENSE® kunt u kiezen uit vijf rijstijlen: Comfort, Sport, Eco, Neutraal of Persoonlijk.

4CONTROL® vierwielbesturing

Met 4Control® heeft de auto een uitzonderlijk kleine draaicirkel in stadsverkeer en een onovertroffen wegligging op buitenwegen.

Actievoorwaarden

Tijdelijk een upgrade naar automaat cadeau op Renault TALISMAN Sedan en Estate. Bij order van een TALISMAN Sedan of Estate uit de geselecteerde voorraad, ontvangt u een upgrade naar een automaat cadeau. Maakt u geen gebruik van de upgrade naar automaat, dan profiteert u van een orderpremie van € 2.200,-. De upgrade naar automaat of orderpremie van € 2.200,- kan niet worden gecombineerd met het EasyLife voordeel van € 1.300,- + accessoirecheque voor de particuliere klant en accessoire cheque voor de zakelijke klant. Genoemde actie is alleen geldig op voorraadmodellen en de auto moet uiterlijk 30 juni 2018 geregistreerd (oftewel te naamgesteld) zijn. Vraag onze verkoopadviseurs naar de beschikbare voorraad.