Maak kans op een geheel verzorgde ‘Star Wars™ Story’ reis! Renault kondigt met trots zijn partnerschap aan met Star Wars™ voor de nieuwste film SOLO: A STAR WARS STORY. Deze film draait vanaf 23 mei 2018 in de bioscoop.

Win een ‘Star Wars™ Story’ reis

De Renault KADJAR is tijdelijk leverbaar met € 3.000,- Easy Life voordeel inclusief een accessoirecheque t.w.v. € 750,-. Als je jouw voordeel wilt bekijken en vervolgens een offerte aanvraagt, maak je kans op een geheel verzorgde vijfdaagse ‘Star Wars™ Story’ reis voor vier personen naar Londen. Daarnaast ontvangt iedereen die een offerte aanvraagt een Star Wars™ zonnescherm voor achter de voorruit van de auto. Zolang de voorraad strekt.

Meer informatie over de reis en de actievoorwaarden

SOLO: A STAR WARS STORY

Bekijk de video ‘Take the alternative road’ met de Renault Kadjar en ontdek het universum van ‘Solo: A Star Wars Story’.

bekijk voordeel & maak kans op de 'star wars' reis! 

Vierwielaandrijving

Veranderen bij jou de rijomstandigheden vaak? Draai aan de selectieknop om de meest geschikte modus te selecteren: alleen voorwielen, 50/50-verdeling tussen de voor- en achterwielen of Auto, waarbij je automatisch profiteert van een optimale tractie en beveiliging.

Active Emergency Braking System

Dit systeem waarschuwt de bestuurder als er risico op een aanrijding met de voorligger bestaat. Als de bestuurder onvoldoende of niet reageert, worden de remmen geactiveerd om een botsing te voorkomen of de gevolgen te beperken.

Panoramisch glazen dak

Ervaar je avonturen optimaal en laat het zonlicht binnen dankzij het panoramische glazen dak van de Renault KADJAR.

Blind Spot Warning

Dit systeem detecteert voertuigen in je dode hoek, zelfs kleine fietsjes. De bestuurder krijgt automatisch een waarschuwing middels een lichtsignaal in de buitenspiegel links of rechts.