De Renault CAPTUR is een compacte crossover die door zijn hoge zit een goed overzicht op de weg biedt. Dat geeft alle inzittenden een veilig en prettig gevoel. Probeer het daarom zelf uit en ontdek nu deze kleine SUV met zijn unieke, comfortabele rij-eigenschappen. Nú tijdelijk met automaat cadeau* of met € 3.150,- korting. Private Lease vanaf € 299,- p.mnd. Profiteer tijdelijk van hoge korting op alle Renault voorraadmodellen.

Financiering vanaf 1,9% rente

Daarnaast kunt u tijdelijk profiteren van een extra scherp financieringstarief van 1,9%! Het maximaal te financieren bedrag is € 15.000,- en de maximale looptijd is 36 maanden.

* Automaatactie is op basis van prijsverschil tussen de TCe 150 EDC automaat en TCe 130 handgeschakeld, gebruikmakend van het Lentevoordeel van € 3.150,- op de CAPTUR. Geldig op de Renault CAPTUR TCe 150 EDC Intens met vanafprijs € 25.490,- . Bekijk de volledige actievoorwaarden

Nieuwe Renault Captur automaat

Uiteraard is het ook mogelijk om de nieuwe Renault Captur te bestellen met een automatische EDC-versnellingsbak. Met de automatische EDC-versnellingsbak kiest u voor het comfort en het reactievermogen van een automaat, maar ook voor beperkt brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot. Het comfort bestaat vooral uit het soepel en zonder schokken schakelen dankzij de dubbele koppeling. De automatische EDC-versnellingsbak van de nieuwe Renault Captur schakelt bijzonder vloeiend en heeft zes versnellingen die automatisch en sequentieel bediend kunnen worden. Deze versnellingsbak is net zo zuinig als een klassieke handgeschakelde versnellingsbak. Bekijk de CAPTUR prijslijst voor de meerprijs van een automaat.

Financier deze auto met Renault Flex Choice

Renault Flex Choice biedt zeer scherpe rente tarieven. Voor de betaling van een nieuwe Renault CAPTUR bieden wij bovendien de mogelijkheid van Renault Flex Choice. Een voordelige financiering, flexibel in looptijd en bedrag, en tot 5 jaar gratis onderhoud en garantie. Met Renault Flex Choice stelt u zelf uw financiering samen. U kiest uit looptijden van 12-36, 48 of 60 maanden, bepaalt of u een deel of de gehele aanschafwaarde financiert en u beslist zelf of u ook de services verlengde garantie en/of onderhoud wilt. En hoe meer services u afneemt, hoe lager de rente en hoe groter het voordeel!

  • Essential | 0 services | 5.9%
  • Smart | 1 service | 4.9%
  • Premium | 2 services | 3.9%

Kijk hier voor meer informatie en rekenvoorbeelden van Renault Flex Choice.

Offerteformulier Renault CAPTUR actie

Ontvang gratis een offerte

Offerte aanvragen

Ik geef Terwolde toestemming om mij via e-mail op de hoogte te houden van Renault nieuws, acties, producten en/of diensten. U kunt uw toestemming altijd intrekken.
Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord.
CAPTCHA

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

9 + 1 =

Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.

Consumentenadviesprijs

*Genoemde vanafprijs betreft de Renault Captur Life. De genoemde actieprijs is inclusief € 3.150,- voordeel en inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument (levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, € 10,- brandstof, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 12 maanden gratis connectiviteit op R-Link & R-Link2 t.w.v. € 776,09, incl. 21% btw), registratie (t.w.v. € 48,91, btw-vrij) en reclyclingsbijdrage (t.w.v. € 45,- incl. 21% btw). Bovenstaand actieaanbod is van toepassing op particuliere of kleinzakelijke transacties en alleen geldig o.b.v. aanschaf en registratie tot uiterlijk 30 juni 2019.

Banner lenen kost geld

Lenen kost geld