Slim ondernemen begint tijdens de Renault Bedrijfswagendagen

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen? Begin dan bij Terwolde Renault tijdens de Bedrijfswagendagen van 2 t/m 25 oktober. Of u nu starter, zzp’er of mkb’er bent, er is een Renault voor iedere ondernemer. U financiert bovendien tegen 0% Flex Financial Lease bij aanschaf van een bedrijfswagen met onderhoudscontract en verlengde garantie. Daarnaast profiteert u tijdelijk van het Slim ondernemen-voordeel tot € 5.000,- en ontvangt u gratis accessoires tot wel € 750,-. Kies bijvoorbeeld voor onze laadruimte-inrichting of exterieuraccessoires, zoals vloeren, zijwandbekleding, een imperiaal of sidebars. Allemaal praktische accessoires die het werk gemakkelijker maken.

Bedrijfswagens op maat

Renault is uw zakelijke partner op het gebied van mobiliteit en heeft een zeer breed aanbod. Kiest u voor de robuuste KANGOO? Voor de veelzijdige TRAFIC? Of toch voor de krachtige MASTER? Met meer dan 500 beschikbare uitvoeringen kan er aan al uw wensen en vereisten worden voldaan. Wat ze gemeen hebben zijn comfort, veiligheid en de oneindige praktische mogelijkheden. Maak direct een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. U bent van harte welkom in onze showroom tijdens de Renault Bedrijfswagendagen bij Terwolde.

Renault KANGOO

 • Robuust design, grote betrouwbaarheid
 • ENERGY-motor met zeer laag brandstofverbruik
 • Betrouwbare veiligheidssystemen
 • Leverbaar met 3 zitplaatsen voorin

Vanaf € 13.740,- excl. btw

Vanaf € 122,- per maand (excl. btw)

met aanbetaling en slottermijn

Slim ondernemen-voordeel tot € 4.000,-

0% rente met Flex Financial Lease

Renault TRAFIC

 • Stoere uitstraling, praktische eigenschappen
 • Mobiel kantoor: praktisch en ergonomisch
 • Handige zijschuifdeur en hoekig ontwerp
  voor optimaal laadvermogen
 • Betrouwbare veiligheidssystemen
 • Schone en zuinige Twin Turbo-motoren*

*Twin Turbo-motoren verkrijgbaar tegen meerprijs.

Vanaf € 21.850,- excl. btw

Vanaf € 187,- per maand (excl. btw)

met aanbetaling en slottermijn

Slim ondernemen-voordeel tot € 5.000,-

0% rente met Flex Financial Lease

Renault MASTER

 • Krachtige en zuinige Euro 6-motoren
 • Betrouwbare veiligheidssystemen
 • Praktische en ergonomische cabine
 • Handige laadruimte met lage tildrempel

Vanaf € 23.990,- excl. btw

Vanaf € 204,- per maand (excl. btw)

met aanbetaling en slottermijn

Slim ondernemen-voordeel tot € 5.000,-

0% rente met Flex Financial Lease

Offerte aanvragen?

Offerte Terwolde Bedrijfswagendagen

Slim ondernemen begint hier. Vul vrijblijvend onderstaand offerte formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u geen offerte maar alleen contact opnemen, dan kan dat natuurlijk ook.

Disclaimer

1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie “Slim ondernemen-voordeel” (hierna “Actie”). De actie is geldig voor orders van de KANGOO (tot € 4.000,- voordeel), TRAFIC (tot € 5.000,- voordeel) en MASTER (tot € 5.000,- voordeel) die van 2 t/m 25 oktober 2017 worden ingevoerd in de bestelsystemen van Renault Nederland. De uiterste kenteken registratiedatum (tenaamstelling) in combinatie met het aanbod van de gratis Renault-accessoires is 30 december 2017. Genoemde actie is niet geldig op Générique-uitvoeringen van de KANGOO, TRAFIC EN MASTER. 2. Alle Flex Financial Lease-(FFL) gecommuniceerde maandbedragen zijn gebaseerd op de basisversies Renault KANGOO ENERGY dCi 75 EU6, Renault Trafic L1H1 T27 dCi 95 EU6 en de Renault Master Gesloten Bestel L1H1 T28 dCi 110 EU6 (excl. btw en onvermijdbare kosten), incl. de kosten van GarantiePlus verlengde garantie & My Revision-onderhoudscontract (beide max. 80.000 km), na 33,3% aanbetaling (evt. uit inruilwaarde) en met 5 jaar looptijd en 20% slottermijn. FFL geldt op nieuwe zakelijke Renault Bedrijfswagenorders, behalve op Générique-uitvoeringen en de KANGOO. Z.E. Geldt niet i.c.m. jaarafspraken. Jaarlijks kostenpercentage van 0% bij aanschaf GarantiePlus (verlengde garantie) én My Revision-onderhoudscontract, 0,9% bij aanschaf GarantiePlus óf My Revision, 1,9% zonder aanschaf van services. Looptijden beschikbaar van 12 tot 60 maanden, geen max. te financieren bedrag, slottermijn mogelijk. Algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Actievoorwaarden staan op www.renault.nl/acties-financiering/leasing. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van FFL zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie voorbehouden. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Business Finance, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en fouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van genoemde versie en uitvoering. 3. Bij aanschaf van een nieuwe Renault Bedrijfswagen gratis accessoires: KANGOO: € 400,- / TRAFIC: € 650,- / MASTER: € 750,-. Genoemde prijzen zijn exclusief btw en inclusief montage. 4. De genoemde vanafprijzen zijn adviesprijzen excl. btw / bpm, actievoordeel en onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de klant. Getoonde modellen en omschrijvingen van kenmerken wijken af van standaarduitvoeringen en zijn verkrijgbaar tegen meerprijs. Vraag naar de voorwaarden; bel gratis 0800-0303 of kijk op www.renault.nl/verkoopvoorwaarden.