Profiteer tijdelijk van € 1.900,- introductievoordeel plus 0% rente op Flex Financial Lease. Voor slechts € 800,- bieden wij u het Pack Protection aan. Dit pakket bestaat uit een trekhaak, vloerplaat én wandbekleding!

De nieuwe Renault EXPRESS staat nu in onze showroom en u kunt er meteen mee aan de slag. Uw nieuwe Renault EXPRESS is een ruime en zuinige bedrijfswagen, die ideaal is voor al uw dagelijkse werkactiviteiten. Wij leveren deze efficiënte bedrijfswagen nu rechtstreeks uit voorraad. Hierdoor gaat u snel de weg op! Wij informeren u graag over de vele op- en ombouwmogelijkheden. Zo kunt u zelf de perfecte uitvoering van de EXPRESS samenstellen. Een complete bedrijfswagen voor een hele mooie prijs. Dat doen we expres(s)!

De perfecte oplossing

De EXPRESS is van alle gemakken voorzien. Pas uw EXPRESS aan de eisen en behoeften van uw bedrijf aan.

Eenvoudig en veilig rijden

Met de nieuwe RENAULT EXPRESS is rijden een fluitje van een cent en veilig! De talrijke ingenieuze rijhulpsystemen maken verplaatsingen en manoeuvres nog eenvoudiger en veiliger.

Een praktische instelling

Op zoek naar een efficiënte vervoersoplossing? De nieuwe EXPRESS beschikt over essentiële en praktische uitrustingen. De smartphonereplicatie biedt een ongekend gebruiksgemak.

Pack Protection

Pack Protection nu voor slechts

€800,-

Dit pakket bestaat uit een trekhaak, vloerplaat én wandbekleding

Pack Protection foto