De geweldige vrijheid die Renault je biedt met de elektrische modellen is ontstaan door vele jaren ervaring. Renault is sinds 2011 pionier op het gebied van elektrisch rijden.

Kiezen voor elektrisch rijden met Renault, is kiezen voor expertise. Maar ook voor zorgeloosheid. Voor verder weg rijden, voor overal op optimaal laadvermogen kunnen opladen, voor zekerheid en natuurlijk voor vrijheid.

De voordelen van elektrisch rijden

De elektrische modellen van Renault hebben een ruime actieradius, u kunt in de ZOE tot wel 395 km* ver rijden. U gebruikt de slimste oplaadtechnologie waarmee u overal op optimaal vermogen kunt opladen én u profiteert van het aantrekkelijke financiële plaatje en overheidssubsidies. Om dat laatste nóg aantrekkelijker te maken, geeft Renault u 1 september 2020 t/m 4 januari 2021 nog eens € 2.500,- Renault Subsidie**.

Bekijk alle voordelen

Mariëlle Flens zingt Laad Me

Niemand kan de vrijheid achter Laad Me zo groots en uitnodigend laten klinken als de jonge, opkomende zangeres Mariëlle Flens. U kent haar wellicht nog van The Voice of Holland. Net als onze elektrische auto’s, staat ook zij voor een nieuwe generatie. We kunnen haar verder de hemel in prijzen, maar het beste kunt u gewoon naar haar luisteren.

Luister het lied Laad Me

Laad me. Ontdek de vrijheid van elektrisch rijden met Renault ZOE.

Ontdek de nieuwe Renault ZOE

De nieuwe 100% elektrische Renault ZOE, staat voor 100% nieuwe generatie. Comfort en design met respect voor het milieu. De stoelbekleding bijvoorbeeld, is van 100% gerecycled materiaal.

Ontdek de nieuwe ZOE

Voorpremière nieuwe TWINGO Electric

De iconische stadsauto wordt 100% elektrisch, de nieuwe TWINGO Electric vult eind 2020 het TWINGO-gamma aan. Word Early Bird: ontdek hem in de voorpremière, reserveer hem online en profiteer van een voordeel tot € 1.000,-!

Ontdek de nieuwe TWINGO Electric

Dislaimer

Voor de Renault ZOE ontvangt de particuliere klant van 1 september 2020 t/m 4 januari 2021 een extra voordeel genaamd “Renault Subsidie” van € 2.500 incl. btw bij aankoop van de nieuwe Renault ZOE met een uiterste registratiedatum van 30 april 2021. Kijk voor de voorwaarden en alle info over de wallbox-actie op renault.nl. Vraag Terwolde Renault voor meer informatie. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Indien de Renault personenauto na de uiterste registratie datum wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod. 3. Voor nieuwe elektrische auto’s is al meer overheidssubsidie aangevraagd dan het jaarbudget 2020. Dient u een aanvraag in dan wordt deze behandeld in 2021. Raadpleeg www.rvo.nl/sepp voor door de overheid gestelde voorwaarden aan deze regeling.