Tot 31 juli korting tot wel € 3.000,- op voorraadmodellen.

Nieuwe TWINGO

Vanaf € 12.490,- € 11.490,-

Introductiekorting € 1.000,-*

De nieuwe TWINGO heeft met zijn nieuwe voorkant, nieuwe LED-verlichting en nieuwe 16" lichtmetalen wielen 'Monega' (optioneel) een moderne uitstraling meegekregen. Zelf verder stylen kan met de nieuwe kleuren en een nieuwe striping. Er is volop ruimte voor jouw creativiteit. Nu tijdelijk met een introductiekorting van € 1.000,- korting.

Private Lease vanaf € 229,- p/mnd

Renault CLIO

Vanaf € 16.290,- € 13.325,-

Voordeelkorting € 2.965,-*

Met zijn krachtige uitstraling, slanke vormen en opnieuw vormgegeven wielen is de Renault CLIO blijvend inspirerend. Uniek design en uitgerust met vele extra's zoals een Renault Card met afstandsbediening, Hill Start Assist en Cruise Control. Nu tijdelijk met € 2.965,- korting.

Private Lease vanaf € 249,- p/mnd

Renault CLIO Estate

Vanaf € 17.990,- € 15.250,-

Voordeelkorting € 2.740,-*

De Renault CLIO Estate heeft hét uitgelezen design van een compacte station. De nieuwe grille en de verleidelijke LED Pure Vison verlichting geven de voorkant een herkenbare en zakelijke uitstraling. De achterkant van de Renault CLIO Estate is vormgegeven met een voorliefde voor detail. Nu tijdelijk met € 2.740,- korting.

Private Lease vanaf € 269,- p/mnd

Renault CAPTUR

Vanaf € 20.690,- € 17.690,-

Voordeelkorting € 3.000,-*

De Renault CAPTUR is een compacte crossover die door zijn hoge zit een goed overzicht op de weg biedt. Dat geeft alle inzittenden een veilig en prettig gevoel. Probeer het daarom zelf uit en ontdek nu deze kleine SUV met zijn unieke, comfortabele rij-eigenschappen. Nú tijdelijk met € 3.000,- korting. Profiteer tijdelijk van hoge korting op alle Renault voorraadmodellen.

Private Lease vanaf € 299,- p/mnd

Financier uw nieuwe auto met Renault Flex Choice

Renault Flex Choice biedt zeer scherpe rente tarieven. Voor de betaling van een nieuwe Renault bieden wij bovendien de mogelijkheid van Renault Flex Choice. Een voordelige financiering, flexibel in looptijd en bedrag, en tot 5 jaar gratis onderhoud en garantie. Met Renault Flex Choice stelt u zelf uw financiering samen. U kiest uit looptijden van 12-36, 48 of 60 maanden, bepaalt of u een deel of de gehele aanschafwaarde financiert en u beslist zelf of u ook de services verlengde garantie en/of onderhoud wilt. En hoe meer services u afneemt, hoe lager de rente en hoe groter het voordeel!

  • Essential | 0 services | 5.9%
  • Smart | 1 service | 4.9%
  • Premium | 2 services | 3.9%

Kijk hier voor meer informatie en rekenvoorbeelden van Renault Flex Choice.

Offerteformulier Renault actiemodellen

Ontvang gratis een offerte

Offerte aanvragen

Ik geef Terwolde toestemming om mij via e-mail op de hoogte te houden van Renault nieuws, acties, producten en/of diensten. U kunt uw toestemming altijd intrekken.
Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord.
CAPTCHA

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

3 + 9 =

Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.

Consumentenadviesprijs

*Genoemde vanafprijs betreft de Life uitvoeringen van deze modellen. De genoemde actieprijs is inclusief genoemd voordeel en inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument (levenslange routeservice op de auto, lifehammer, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, € 10,- brandstof, kentekenplaten, kentekenhouder, handlings- en administratiekosten, uitleg veiligheidssystemen, uitleg multimedia- en navigatiesysteem en activatie 12 maanden gratis connectiviteit op R-Link & R-Link2 t.w.v. € 776,09, incl. 21% btw), registratie (t.w.v. € 48,91, btw-vrij) en reclyclingsbijdrage (t.w.v. € 45,- incl. 21% btw). Bovenstaand actieaanbod is van toepassing op particuliere of kleinzakelijke transacties en alleen geldig o.b.v. aanschaf en registratie tot uiterlijk 31 juli 2019.

Banner lenen kost geld

Lenen kost geld