Doe nu de Wintercheck en maak kans op een VIP-weekend in Disneyland Paris

of tot 70% korting op de mooiste uitjes!

Altijd zorgeloos onderweg met Renault

De nieuwe MEGANE Estate

Nu leverbaar als hybride!

Nu € 4.000,- Overheidssubsidie + extra € 2.500,- Renault subsidie

Op een elektrische Renault

Tweedehands ZOE met € 2.000,- subsidie

Meer weten over onze E-TECH hybride modellen?

CLIO Hybride | CAPTUR en MEGANE Plug-in Hybride

Update i.v.m. Coronavirus

In dit bericht lichten wij toe welke stappen m.b.t. het Coronavirus wij genomen hebben om onze dienstverlening aan u te garanderen.

Lees bericht

 

Nieuwe Renault modellen

Nieuwe Renault modellen

Een nieuwe Renault in elke prijsklasse. Bekijk het uitgebreide aanbod en personaliseer uw favoriete Renault in de Car Configurator.

Zoek uw nieuwe Renault

 

Terwolde occasionaanbod

Terwolde Renault heeft een ruime keus in occasions, Renault of andere merken. Wij leveren alle occasions af mét garantie! Financiering al vanaf slechts 3,9% rente.

Bekijk ons occasionaanbod

 

Werkplaatsafspraak maken

Werkplaats afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor het onderhoud van uw Renault of een ander merk? Dat kan heel makkelijk via onze online planmodule.

Plan online uw afspraak

 

Wat is uw auto waard?

Auto taxeren

U bent op zoek naar een andere auto en wilt uw huidige auto inruilen? Kijk dan in onze taxatiemodule wat de inruilwaarde van uw auto is!

Taxeer uw auto

 

Renault bedrijfswagens

Renault bedrijfwagens

Terwolde heeft een uitgebreid assortiment aan Renault bedrijfswagens. Van kleine bestelauto tot een ruime, naar eigen wens in te delen, bedrijfswagen.

Nieuwe bedrijfswagens

 

Dé officiële Renault en Dacia dealer van Groningen en Drenthe

Sinds juli 2009 zijn wij gevestigd in Groningen, Hoogeveen en Emmen. Een paar maanden later kwamen ook Roden en Veendam daarbij. In september 2012 is de Terwolde vestiging in Delfzijl geopend. Vanaf 1 januari 2017 heeft Terwolde ook een vestiging in Assen.

Terwolde Renault verkoopt het volledige gamma nieuwe Renault- en Dacia-modellen. Naast particuliere verkoop is onze vestiging in Groningen voorzien van een professionele PRO+ bedrijfswagens afdeling, geschikt voor klein- en middenkader bedrijven. Ook hebben wij altijd minimaal 300 occasions voor u op voorraad in verschillende prijscategorieën en merken.

Terwolde Renault beschikt over een uitgebreide aftersales afdeling voor onderhoud en schadeherstel. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor losse onderdelenverkoop. Onze monteurs worden voortdurend geschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Voor nieuw, Private Lease, gebruikt of reparatie naar Terwolde Renault!