De aller-, aller-, állerlaatste Renault Last Minute Deals

Voordeel tot wel € 3.000,- én profiteer van de állerlaatste voorraadmodellen zonder prijsverhoging te betalen

Terwolde Groningen is verhuisd!

Nieuw adres: Osloweg 147, 9723 BK Groningen

Nieuwe openingstijden van 7.00 tot 20.00 uur

Nieuwe Renault modellen

Nieuwe Renault modellen

Een nieuwe Renault in elke prijsklasse. Bekijk het uitgebreide aanbod en personaliseer uw favoriete Renault in de Car Configurator.

Zoek uw nieuwe Renault

 

Terwolde occasionaanbod

Occasionaanbod

Terwolde Renault heeft een ruime keus in occasions, Renault of andere merken. Wij leveren alle occasions af mét garantie! Financiering al vanaf slechts 3,9% rente.

Bekijk ons occasionaanbod

 

Wat is uw auto waard?

Auto taxeren

U bent op zoek naar een andere auto en wilt uw huidige auto inruilen? Kijk dan in onze taxatiemodule wat de inruilwaarde van uw auto is!

Bereken uw inruilwaarde

 

Werkplaatsafspraak maken

Werkplaats afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor het onderhoud van uw Renault of een ander merk? Dat kan heel makkelijk via onze online planmodule.

Plan online uw afspraak

 

Renault bedrijfswagens

Renault bedrijfwagens

Terwolde heeft een uitgebreid assortiment aan Renault bedrijfswagens. Van kleine bestelauto tot een ruime, naar eigen wens in te delen, bedrijfswagen.

Nieuwe bedrijfswagens

 

Dé officiële Renault en Dacia dealer van Groningen en Drenthe

Sinds juli 2009 zijn wij gevestigd in Groningen, Hoogeveen en Emmen. Een paar maanden later kwamen ook Roden en Veendam daarbij. In september 2012 is de Terwolde vestiging in Delfzijl geopend. Vanaf 1 januari 2017 heeft Terwolde ook een vestiging in Assen.

Terwolde Renault verkoopt het volledige gamma nieuwe Renault- en Dacia-modellen. Naast particuliere verkoop zijn wij in onze vestigingen Groningen en Emmen voorzien van een professionele PRO+ bedrijfswagens afdeling, geschikt voor klein- en middenkader bedrijven. Ook hebben wij altijd minimaal 300 occasions voor u op voorraad in verschillende prijscategorieën en merken.

Terwolde Renault beschikt over een uitgebreide aftersales afdeling voor onderhoud en schadeherstel. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor losse onderdelenverkoop. Onze monteurs worden voortdurend geschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Allerlaatste Last Minute Deals bij Terwolde

Profiteer van de laatste voorraadmodellen, die al op kenteken staan, zonder prijsverhoging. Bovendien krijgt u tot wel € 3.000,- voordeel! Vergelijk en maak gelijk een afspraak voor een proefrit!

Naar de allerlaatste last minute deals

Voor nieuw, Private Lease, gebruikt of reparatie naar Terwolde Renault!