financiering

Financiering occasion

De maximale leeftijd van een te financieren occasion is tot 15 jaar en geldt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Heeft u bijvoorbeeld een auto van 12 jaar en 3 maanden, dan kunt u uw occasion nog 2 jaar en 9 maanden financieren.

U heeft de auto gevonden die het beste bij u past? Dan kan Terwolde Renault er ook voor zorgen dat de financiering perfect voor u wordt geregeld. De financiering van een occasion wordt verzorgd door Renault Financial Services, de huisleverancier van Renault op het gebied van Leasing & Financiering. Lees hieronder meer over Flex Occasion Financiering.

Financier uw Renault occasion met Flex Occasion Financiering

Wat is Renault Flex Occasion?

U heeft een tweedehands Renault op het oog maar houdt liever uw spaargeld achter de hand. Dan is Renault Flex Choice Occasion dé financiering voor u. U rijdt een Renault occasion zonder uw (volledige) spaargeld in te leggen. Hoe het werkt?

Stel zelf uw financiering samen en kiest of u (extra) services erbij afneemt. Met deze services heeft u bijvoorbeeld de komende jaren geen zorgen over onderhoudskosten. Bovendien profiteert u van een lagere rente op uw lening. Want hoe meer services, hoe lager de rente.

Hoe werkt Renault Flex Occasion?

  • Kies uw Renault
  • Kies de looptijd: 24, 36, 48 of 60 maanden
  • Kies of u de hele aanschafwaarde of een gedeelte wilt financieren
  • Wel of geen onderhoudscontract?
  • Wel of geen slottermijn?

Wat is een slottermijn?

Bij een gewone financiering betaalt u maandelijks rente en aflossing over het gefinancierde bedrag. Kiest u voor Flex Choice Occasion met een slottermijn, dan betaalt u gedurende het contract alleen rente en geen aflossing over dat bedrag. Uw maandlasten worden hiermee lager.

De slottermijn betaalt u aan het einde van de looptijd in één keer terug. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houdt u aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van uw volgende Renault.

Wilt u tijdens het contract extra aflossen of het openstaande saldo vervroegd inlossen? Ook dat is mogelijk met Renault Flex Occasion.