Private lease bij Terwolde Renault

Heeft u liever geen onverwachte autokosten en vindt u gebruik belangrijker dan bezit? Dan is Private Lease iets voor u! Alle autokosten behalve het tanken zijn opgenomen in het maandbedrag. U heeft dus geen andere uitgaven aan de auto. Met Private Lease rijdt u een nieuwe Renault voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten en pechhulp.


Vraag vrijblijvend een Private Lease offerte aan

Als u privé least stelt u zelf uw Renault samen. Ook bepaalt u de looptijd, variërend van 24 tot 60 maanden en kiest u een jaarkilometrage. Dit alles op basis van wat het beste bij u past. Aan het einde van de leaseperiode levert u de auto weer bij ons in. Vraag hieronder vrijblijvend een Private Lease offerte aan. Zo eenvoudig rijdt u straks een nieuwe Renault met Private Lease!

Veilig en verantwoord een auto leasen

Terwolde Renault is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Bij ons kunt u daarom veilig en verantwoord een auto leasen. Lees op de website van Keurmerk Private Lease meer over de 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease.


*Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.

Wanneer private lease?

Rijdt u graag in een nieuwe auto voor één maandbedrag en vindt u het eigendom niet zo belangrijk? Dan is private lease iets voor u! Alle autokosten behalve het tanken zijn opgenomen in het maandbedrag. U heeft dus geen andere uitgaven aan de auto! Ook als u een mobiliteitsbudget van u werkgever krijgt kan private lease uitkomsten bieden.


Wanneer kopen?

Wilt een auto als eigendom en houdt u rekening met alle kosten die aan een auto verbonden zijn? Dan is kopen een goede optie, al dan niet met financiering. Om een goede vergelijking te maken tussen de maandelijkse autokosten van een gekochte auto en het Private Lease maandbedrag moeten álle autokosten worden meegenomen: afschrijving, wegenbelasting, reparatie & onderhoud, banden, verzekeringen, rentederving en (internationale) pechhulp.

Terwolde Renault werkt samen met Lease’m en Renault private lease, die beiden aangesloten zijn bij het Keurmerk Private Lease. Bij ons kunt u daarom veilig en verantwoord een auto leasen. Lees op de website van Keurmerk Private Lease meer over de 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease.