e-POWER: een unieke, elektrische ervaring. Zonder stekker

De e-POWER technologie van de Nissan X-Trail gaat verder dan een conventionele hybride. Nissan e-POWER is een unieke, elektrische technologie waarbij een batterij wordt opgeladen door een efficiënte benzinemotor. Het resultaat is een responsieve en stille rijervaring, zonder stekker of oplaadbeurten. De nieuwe X-Trail is ook verkrijgbaar als e-4ORCE AWD met nog meer vermogen en nog meer stabiliteit en controle. Beide technologieën bieden het rijgenot van een elektrische auto zonder versnellingsbak.


Met de directe en soepele acceleratie van e-POWER en de ongeëvenaarde controle van de e-4ORCE vierwielaandrijving rijdt u altijd en overal met veel gemak. Zelfs over glibberig en ongelijkmatig terrein. Tijd om samen met uw gezin op avontuur te gaan en uw grenzen te verleggen.

De ideale reisgenoot

Stelt u zich eens voor dat u bij elke rit een intelligente co-piloot aan uw zijde heeft. Die u op tijd waarschuwt, u helpt om te parkeren, ervoor zorgt dat u in uw rijbaan blijft en nog veel meer. Ontdek al onze Nissan-technologieën van dichterbij.

ProPILOT Assist - Blijf op de goede weg

ProPILOT Assist is voortaan gekoppeld aan het navigatiesysteem, zodat u uw rit kunt aanpassen volgens een aantal rijscenario’s.

Naadloos verbonden met de wereld om u heen

De Nissan X-Trail heeft een nieuw, groter scherm van 12,3 inch met hoge resolutie dat u samen met de NissanConnect Services-app helpt om naar uw favoriete muziek te luisteren, apps te gebruiken, uw bestemming in te stellen en meer.

Navigatie informatie

Het 12,3 inch HD-touchscreen is uw toegang tot NissanConnect: intuïtieve navigatie, verbeterde kaarten, actuele verkeersinformatie en andere functies maken het makkelijk om uw weg te vinden.

Nissan X-Trail Private Lease Met Private Lease rijdt u in een nieuwe Nissan X-Trail voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, btw en een volle tank bij aflevering. Wilt u geen onverwachte autokosten en vindt u gebruik belangrijker dan bezit? Kijk op onze Private Lease pagina om uw Nissan X-Trail samen te stellen. Of kom naar de showroom en vraag onze verkopers naar de mogelijkheden of een voorstel op maat.