Nissan Micra

NIssan Micra

De perfecte match voor de stad De compacte auto vol technische snufjes

Nissan Micra, de perfecte match voor de stad

Van het kenmerkende zwevende dak tot de uitdagende LED-verlichting, de Nissan Micra combineert het praktische van een compacte (stads)auto met een gewaagd en onverschrokken design en veel aandacht voor detail.

De van nature stoere 5e generatie van de Nissan Micra doet zijn intrede om voor kleine auto's nieuwe maatstaven te zetten op het vlak van design, comfort en prestaties. De Micra, die geprezen wordt voor zijn unieke mengeling van een expressief en toch hoogwaardig interieur -en exterieurdesign, intelligente functies en wendbare rijeigenschappen, de Nissan Micra wordt uw gedurfde en technologisch geavanceerde stadsauto.


​Veilige technologie voor stressvrij rijden

Iedere Nissan Micra is uitgerust met Nissan Intelligent Mobility, een uitgebreid assortiment van geïntegreerde technologieën ontworpen om u een veiliger en comfortabeler gevoel te geven en ervoor te zorgen dat u in elke rijsituatie de controle behoudt.​


Altijd op de hoogte onderweg

Entertainment, navigatie, verkeersinformatie, apps en meer, altijd aan uw vingertoppen.

  • Met het eenvoudig te bedienen multitouchscreen van 37 inch krijgt u toegang tot navigatie, muziek en meer.
  • Apple CarPlay® en Android Auto® bieden een slimmere en veiligere manier om uw smartphone te gebruiken.
  • Met de Door to Door Navigation app​ is navigatie makkelijk gemaakt. Verstuur uw bestemming naar uw auto of navigeer naar uw favoriete bestemmingen of contacten.


De beste acties op de Nissan Micra

We hebben veel flexibele financieringsopties voor u, dus wellicht kunt u voor minder geld dan u denkt wegrijden in de gloednieuwe Nissan Micra.

Kom langs op onze vestiging in Emmen of Groningen en laat u adviseren door onze Nissan verkoopadviseurs.​

Telefoonhouder en opladen

Een speciale houder voor uw telefoon, voorzien van een USB-aansluiting en 12 Volt-stroomaansluiting.

Ruim handschoenenvak 10 liter opbergruimte voor documenten, opladers en andere persoonlijke benodigdheden. Zelfs een fles van 2 liter!
Nissan Micra
Nissan Micra
Nissan Micra
Nissan Micra
Nissan Micra
Nissan Micra
Nissan Micra
Nissan Micra
Nissan Micra Private Lease Met Private Lease rijdt u in een nieuwe Nissan Micra voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, btw en een volle tank bij aflevering. Wilt u geen onverwachte autokosten en vindt u gebruik belangrijker dan bezit? Kijk op onze Private Lease pagina om uw Nissan Micra samen te stellen. Of kom naar de showroom en vraag onze verkopers naar de mogelijkheden of een voorstel op maat.

De motor - net zo efficiënt als enerverend

Verkrijgbaar met handgeschakelde en automatische transmissie. De verfijnde benzinemotor van de Micra biedt een combinatie van uitzonderlijke efficiëntie met krachtige en responsieve prestaties, voor meer rijplezier en optimale zuinigheid.

Nissan Micra motor - efficiënt en krachtig

De Nissan Micra wordt voortgedreven door de IG-T 92 motor, verkrijgbaar met handgeschakelde en automatische transmissie. Deze 1.0 liter, 92 pk sterke turbobenzinemotor is uitzonderlijk zuinig en biedt de snelle reactie en souplesse die u van een Nissan mag verwachten.