Nissan Juke

Nissan Juke

De coupé crossover De ultieme hybride ervaring

NISSAN ELECTRIFIED DEALS: TOT € 3.500 VOORDEEL OP ELKE JUKE

Hoe elektrisch wilt u rijden?

Stap in. Beleef. Raak overtuigd en profiteer van de beste deal gedurende de gehele maand september.


Altijd al interesse gehad in een nieuwe Juke? Dan hebben we een fantastisch aanbod. U krijgt niet alleen € 1.000 korting, hier bovenop geven we ook nog eens € 1.000 inruilpremie plus € 1.500 voorraadkorting. Bij elkaar dus maar liefst € 3.500 voordeel!


Zo rijdt u nu een nieuwe Nissan Juke vanaf € 26.390*.


De nieuwe Nissan Juke Hybrid is er vanaf € 31.240*

Ontdek de aandrijflijnen van de Nissan Juke

Of u nu op zoek bent naar een benzinemotor of hybride-aandrijving, alle varianten van de Nissan Juke zijn een plezier om in te rijden; responsief, comfortabel en zuinig in brandstofverbruik.


Ervaar de sensatie van elektrisch rijden. Dit is de Nissan Juke Hybrid

Ervaar als eerste het innovatieve multimodale hybridesysteem. Uw Juke Hybrid start en rijdt altijd weg in de EV-modus en kan geheel elektrisch rijden tot een snelheid van 55 km/u. Gezamelijk leveren de elektromotor en benzinemotor 143 pk, waarmee u bent verzekerd van een vlotte acceleratie.


Het intelligente energiemanagementsysteem gebruikt de efficiënte benzinemotor om de batterij op te laden of de wielen aan te drijven - wanneer dit het meest efficiënt is voor uw rit. Tel daarbij op dat u een aanzienlijk deel van uw stadsritten in EV-modus kan rijden, en u ervaart een authentieke elektrische ervaring vol rijplezier. Kom langs op onze vestiging in Emmen of Groningen en laat u adviseren door onze Nissan verkoopadviseurs.


Opvallend en uniek design

Het strakke en gestroomlijnde silhouet benadrukken het aerodynamische design van de Nissan Juke. De stoere koplampen maakt het geheel nog indrukwekkender. Het karakteristieke, zwevende dak en de 19 inch lichtmetalen velgen maken deze coupé crossover uniek en zorgen ervoor dat hij overal in het oog springt.​


Van alle markten thuis

Ontdek wat deze slimme auto allemaal te bieden heeft qua ruimte. Van de USB-aansluitingen voor- en achterin tot de riante en veelzijdige laadruimte. De Nissan Juke is van alle markten thuis, tijdens al uw ritten.​​


​Slimme technologieën die u een handje helpen

De geavanceerde rijhulptechnologieën van Nissan helpen u om verbonden te blijven met de wereld om u heen en bieden meer veiligheid, comfort en controle.​

Nissan Juke
Kies de exclusieve Nissan Juke Hybrid Premiere Edition

Bereid u voor op een spannende elektrische rit. De Nissan Juke Hybrid Premiere Edition is de eerste hybride versie van de iconische Juke. Met een opvallend design en een unieke hybride aandrijving: cooler kan het niet.

Nissan Juke
Opvallend en uniek design

Het strakke en gestroomlijnde silhouet benadrukken het aerodynamische design van de Nissan Juke. De stoere koplampen maakt het geheel nog indrukwekkender. Het karakteristieke, zwevende dak en de 19 inch lichtmetalen velgen maken deze coupé crossover uniek en zorgen ervoor dat hij overal in het oog springt.

Nissan Juke
Nissan Juke
Nissan Juke
Nissan Juke
Nissan Juke
Nissan Juke
Nissan Juke
Nissan Juke
Nissan Juke Private Lease

Met Private Lease rijdt u in een nieuwe Nissan Juke voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, btw en een volle tank bij aflevering. Wilt u geen onverwachte autokosten en vindt u gebruik belangrijker dan bezit? Kijk op onze Private Lease pagina om uw Nissan Juke samen te stellen. Of kom naar de showroom en vraag onze verkopers naar de mogelijkheden of een voorstel op maat.

Altijd verbonden met uw wereld

Met de intelligente technologie van Nissan blijft u van alles wat er in de wereld om u heen gebeurt op de hoogte. Luister naar uw favoriete muziek, gebruik uw lievelingsapps, stel uw bestemming in en meer.

Naadloos verbonden

Met Apple CarPlay™ of Android Auto™ kunt u uw smartphone met uw Nissan Juke verbinden om routebeschrijvingen te zien, telefoongesprekken te voeren, naar uw muziek te luisteren en meer.

NissanConnect Services App

De NissanConnect Services app kan u laten weten waar uw auto geparkeerd staat, hoeveel kilometer u nog kunt rijden en meer.

*De € 1.000 korting, € 1.000 inruilpremie en/of € 1.500 voorraadkorting zijn geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan Juke uit voorraad in de periode van 01/09/2023 tot en met 30/09/2023. Niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Informeer bij uw Nissan-dealer naar de actuele voorraad en voorwaarden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

**Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Private Lease Nissan Juke o.b.v. 60 maanden en 6.000 km/jaar. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 1 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk voorwaarden.