Renault Multimedia

Renault multimedia, navigatie en instructieboekjes

Heeft u vragen m.b.t. uw Renault audio- of navigatiesysteem of over updates van deze systemen? Grote kans dat u hier vindt waarnaar u op zoek bent. Wij proberen om zo actueel mogelijke informatie te geven. In een aantal gevallen verwijzen wij u door naar de site van Renault Nederland. Om updates voor uw R-Link systeem te kunnen downloaden heeft u een R-Link account nodig. Deze maakt u aan in de R-Link Store. Een andere belangrijke bron van informatie over Renault multimediasystemen vindt u hier. Meer infomatie over Android Auto of Apple Carplay vindt u hier.

Sinds kort is er Renault CONNECT waar u werkelijk alles over de Renault multimediasystemen en services vindt.


Instructieboekjes Renault

Instructieboekjes, van zowel de recente Renault modellen als de verschillende multimediasystemen, kunt u hier vinden.


Downloads met instructies

Hieronder vindt u PDF's met informatie over het updaten van de navigatiesystemen van R-LINK, R-LINK2, Media NAV en R&GO. Per systeem is er ook een document met 'Vraag & antwoord' beschikbaar. Onderstaande instructie worden door ons niet geüpdate. Voor de meest recente Renault modellen kunt u het beste bovengenoemde Renault website bezoeken. Daar vindt u uitgebreide video's, handleidingen en instructieboekjes.

Handleiding updaten navigatie R-Link2

Het updaten van de navigatie van uw R-Link2 systeem kan een lastige klus lijken. Maar met deze handleiding wordt het gelukkig een stuk eenvoudiger! Bekijk hier de handleiding in PDF-formaat.