Tijdelijk € 5.000,- registratievoordeel op de Nissan Qashqai

Bekijk onze Qashqai voorraad

Laat de vonk overslaan

Als u voor de allereerste keer uw Nissan Qashqai e-POWER start, zult u merken dat er nieuwe gevoelens in u oplaaien. Ontdek een unieke rijervaring, aangedreven door elektriciteit, voortgedreven door benzine. Vraag vandaag nog een proefrit aan.

e-POWER, een krachtige formule

e-POWER is een unieke technologie van Nissan. Het is een combinatie van een benzinemotor, die de batterij oplaadt, en een elektrische motor die de wielen aandrijft. Deze technologie biedt dezelfde voordelen als een elektrische auto: minder uitstoot en lagere gebruikskosten. Maar daar komt nog een extra voordeel bij: omdat u de auto niet hoeft op te laden met een stekker, verandert er niets aan uw rijgewoonten. 

Benzine voor de energie, elektriciteit voor de beweging

Ontdek een nieuwe ervaring waarvoor u uw vertrouwde rijgewoonten niet hoeft te veranderen. U tankt en gebruikt benzine, maar kunt tegelijkertijd genieten van de sensationele ervaring van elektrische mobiliteit. Al vanaf het moment dat u de auto start.

Opladen terwijl u rijdt

Voor e-POWER heeft u geen stekker nodig. De benzinemotor produceert de energie waarmee de batterij wordt opgeladen. Maar het is de batterij die via de elektrische motor de wielen aandrijft.

De energie van het afremmen wordt hergebruikt

e-POWER zorgt ervoor dat er geen energie verloren gaat. Als u afremt, ontstaat wrijving en die produceert ook energie. Die energie wordt door het regeneratieve remsysteem omgezet en direct teruggegeven aan de batterij. Dat betekent een verbetering van het verbruik.

ProPILOT Assist met Navi-Link

Maakt het woon-werkverkeer eenvoudiger door automatisch de ingestelde afstand tot de voorligger te behouden en ervoor te zorgen dat u in het midden van de rijbaan rijdt. De nieuwe functie Navi-Link stelt de auto in staat om het wegverloop te voorspellen en de juiste snelheid in te stellen.

Stap in de technologische revolutie De Captur Série Limitée Rive Gauche heeft een slimme cockpit met een 9,3" EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem, een 10,2" TFT instrumentenpaneel, een innovatieve, zwevende middenconsole met een futuristische E-shifter. Ontdek nu dit technologische interieur met exclusief design.

Indrukwekkende evolutie

In 2007 vond Nissan de crossover uit met de Qashqai, compact als een hatchback en daarnaast functioneel als een SUV. En nu is de Nissan Qashqai volledig vernieuwd. Ondanks zijn stoere uiterlijk, heldere LED-verlichting, indrukwekkende 20 inch lichtmetalen velgen en aerodynamische lijnen oogt deze crossover toch compact. Hiermee introduceert Nissan een nieuwe visie op de Qashqai.

De nieuwe QASHQAI is nergens mee te vergelijken

De Nissan Qashqai, altijd toonaangevend in design, weerspiegelt een nieuwe kijk op de SUV dankzij krachtige proporties. U zult zeker opvallen op de weg.

Een design vol bravoure

Met briljante LED-verlichting, indrukwekkende 20 inch lichtmetalen velgen en een gestroomlijnd silhouet in coupéstijl.

Stijlvolle kleuren en veel ruimte

Kies uit een waaier van carrosseriekleuren, waaronder de nieuwe two-tone-kleur. En daarnaast moeten we het even hebben over zijn praktische kwaliteiten: zijn binnenruimte.

*De genoemde vanafprijzen zijn de consumentenadviesprijzen voor voorraadauto's inclusief voorraadpremie(s) en subsidies. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders voor voorraadauto's in de periode van 01/06/2023 tot en met 30/06/2023. Niet geldig voor fleet en (private) lease orders. Niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties (tenzij anders vermeld) en niet inwisselbaar tegen contanten. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland. Informeer bij uw Nissan-dealer naar de actuele beschiklbaarheid en voorwaarden.  

*De € 1.000 korting plus € 1.000 inruilpremie zijn geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan Qashqai in de periode van 01/09/2023 tot en met 30/09/2023, niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Informeer bij uw Nissan-dealer naar de actuele voorraad en voorwaarden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan Nederland.

**Nissan Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Private Lease Nissan Qashqai o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 1 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Nissan Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk voorwaarden.

***Nissan Smart Financing maandbedrag € 380 van de nieuwe Nissan Qashqai Visia o.b.v. de consumentenadviesprijs incl. korting (€ 35.940), aanschaf van verlengde garantie € 315 (+2 jaar/100.000 km) en onderhoudscontract € 2.110 (5 jaar/120.000 km), looptijd 60 maanden, aanbetaling € 13.418, slottermijn € 7.388, totaal kredietbedrag € 24.947, totaal te betalen bedrag € 30.160,92 en een jaarlijks kostenpercentage van 6,4%. Nissan Smart Financing is een aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Op de financiering zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Acceptatie op basis van VFN normen, toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en fouten voorbehouden.