Nissan Townstar

NISSAN TOWNSTAR

DE HANDIGE, COMPACTE BESTELAUTO VAN NISSAN Het verschil zit hem in de details

De gloednieuwe, elektrische Nissan Townstar Electric Van is een logische keuze voor bedrijven. Met een indrukwekkend, gecombineerd bereik van maar liefst 301 km kunt u ook op lange werkdagen op deze bestelauto vertrouwen. En omdat de aandrijving geen uitstoot veroorzaakt, kunt u er in de hele stad mee rijden.


Waarom rijden in een elektrische bedrijfswagen?

Elektrische voertuigen worden aangedreven door een elektrische motor en een batterijpakket. Ze zijn schoon, stil en aanzienlijk goedkoper in gebruik en onderhoud dan voertuigen met een verbrandingsmotor. Door met een elektrisch voertuig te rijden, verlaagt u dus aanzienlijk uw kosten en bouwt u tegelijkertijd aan een duurzame reputatie voor uw bedrijf.


10% SEBA-subsidie

In 2023 ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe Nissan Townstar Electric Van 10% subsidie over de netto-catalogusprijs van de bedrijfswagen. De netto-catalogusprijs is altijd zonder btw en het subsidiebedrag is wel afgetopt tot een maximumbedrag van € 5.000*. Kom langs bij uw Nissan-dealer om de mogelijkheden te bespreken.

Opladen makkelijk gemaakt

Thuis opladen

Met uw wandoplader aan huis kunt u uw gloednieuwe Nissan TOWNSTAR ‘s nachts opladen wanneer de elektriciteitstarieven doorgaans lager zijn.

Snelladen

U kunt profiteren van meerdere opties voor uw volgende laadbeurt want het netwerk van openbare oplaadpunten voor elektrische voertuigen blijft maar groeien. U vindt ze heel eenvoudig in het menu op het touchscreen. U kunt zelfs filteren op het type oplader waar u naar op zoek bent.