Nissan Leaf

Nissan Leaf. 100% elektrisch

Sneller opladen, verder rijden

Stap over op elektrisch rijden

Nissan Leaf, sneller opladen, verder rijden

Nooit eerder is er een betere tijd geweest om te genieten van de directe respons van een 100% elektrische motor. De nieuwe Nissan Leaf laadt op binnen 60 minuten en heeft een rijbereik tot wel 385 km. Daarnaast zijn er diverse innovaties om de actieradius te vergroten en de batterij een boost te geven.


Minder laadbeurten en meer bereik voor extra gemak

Rijd lachend menig tankstation voorbij, bezoek minder vaak de dealer en geniet van uw extra tijd op de weg. De Nissan Leaf rijdt nu nog verder op een laadbeurt, waardoor de besparingen toenemen. Check de calculator op nissan.nl om te berekenen hoeveel de actieradius bedraagt onder verschillende (rij)omstandigheden.
Nissan Leaf
Nissan Leaf
Nissan Leaf
Nissan Leaf
Nissan Leaf
Nissan Leaf
Nissan Leaf
Nissan Leaf
Elke dag op pad met de Nissan Leaf Kies de Nissan Leaf die het beste bij u past


Prikkel uw zintuigen

De nieuwe Nissan Leaf is uitgerust met tal van intelligente rijtechnologieën, waaronder e-Pedal™ en ProPILOT Assist, en biedt u een dynamische rijervaring vol comfort en sensatie. De 100% elektrische Nissan Leaf is dan ook de perfecte belichaming van Nissan Intelligent Mobility.


Nissan Propilot Park

Parkeren met plezier. ProPILOT stuurt, accelereert, remt, schakelt en gebruikt de parkeerrem om uw Nissan Leaf kalm en voorzichtig in te parkeren. Het systeem kan zelfs een vrije parkeerplek herkennen: u hoeft alleen maar een optie te selecteren (vooruit of achteruit inparkeren of fileparkeren), voor de rest kunt u alles aan ProPILOT overlaten.​​


Genoeg ruimte om in te leven

De Nissan Leaf ziet er weliswaar compact uit, de grote kofferbak zal u verrassen. Er is voldoende laadvolume om al uw boodschappen en bagage op te bergen. Ontdek meer over de lengte, hoogte en breedte van de Nissan Leaf en alle andere interessante specificaties.​

Technologie die u zelfvertrouwen geeft

Nissan Intelligent Mobility verandert uw manier van rijden, met technologie die u meer verbondenheid, zelfverzekerdheid en controle biedt. U draagt niet alleen uw steentje bij door emissieloos te rijden, maar u bent zich ook meer bewust van de weg die voor u ligt en u krijgt ondersteuning wanneer u daar het meest behoefte aan heeft. Met Nissan Intelligent Mobility voelt rijden natuurlijker aan; van het vinden van uw bestemming tot het selecteren van uw soundtrack. Zo kunt u zich op uw reis concentreren zonder afleiding. Voel de toekomst, nu. Kom langs op onze vestiging in Emmen of Groningen en laat u adviseren door onze Nissan verkoopadviseurs.