Nissan Ariya

De nieuwe Nissan Ariya

100% elektrische crossover

Nieuwe spannende vormen van elektrische aandrijving

Een indrukwekkende, unieke rijervaring

Met e-4ORCE-technologie, unieke elektrische vierwielaandrijving, biedt de Nissan ARIYA de perfecte balans tussen kracht en ongeëvenaarde controle in alle omstandigheden. Ga van start met direct koppel op vier wielen. Win terrein met tractie voor alle weersomstandigheden. Neem een afslag met nauwkeurige controle. En geniet van elke minuut terwijl u zeker bent van een soepele rit.


Volle kracht vooruit

Verken zoveel u wilt. Met een bereik tot 533 km houdt niets u meer tegen (1) (2) (3). De keuze tussen twee accupakketten en tweewiel- of vierwielaandrijving geeft u het bereik dat u nodig hebt. Heeft u haast? Snel opladen biedt tot wel 300 km extra bereik in ongeveer 35 minuten.

Rijbereik en opladen: de mogelijkheden zijn talrijk

Door voortdurende innovatie daagt de Nissan ARIYA de gevestigde orde uit. Het is meer dan een elektrische auto. Het is een hele nieuwe manier van rijden.

Begin met de perfecte pasvorm

De schoonheid van de ARIYA zit niet alleen in de oppervlakte. Het is een 100% elektrische coupé crossover die verkrijgbaar is in drie onderscheidende persoonlijkheden, die passen bij drie verschillende soorten bestuurders. Of u nu verlangt naar opwindende ritten, avontuurwaardige eigenschappen, een maximaal rijbereik of er tussenin. Ontdek welke versie het best bij u past.

Thuis opladen (type 2)

Met een speciale thuislader van 240 Volt is het een kwestie van de stekker insteken en opladen. Een bezoek aan de benzinepomp is verleden tijd.

U kunt uw Nissan ARIYA rechtstreeks in een standaard stopcontact steken voor normaal opladen, waar u ook bent. Een andere mogelijkheid is thuisladen met de AC-lader van 7,4 kW of 22 kW (optioneel op 63 kWh-versie), waarmee u uw Nissan ARIYA ‘s nachts voor de volle 100% kunt opladen.

Nissan ARIYA: 100% elektrische crossover Kies de Nissan Ariya die het beste bij u past