Zuinig met brandstof, royaal met vermogen

Met een vermogen van 110 tot 170 pk (1) levert de nieuwe Nissan Primastar zelfverzekerde prestaties en tegelijkertijd indrukwekkende efficiëntie en lagere emissies (1). Dankzij de geavanceerde turbocompressor met variabele geometrie. De nieuwe Nissan Primastar geeft u meer bij elke rit. Dankzij het stop-/startsysteem en recuperatief remmen wordt iedere druppel brandstof tot het uiterste benut en hij heeft voldoende vermogen en koppel om zware ladingen aan te kunnen.

Samengesteld voor uw bedrijf

U kent uw bedrijf als geen ander. Daarom biedt de nieuwe Nissan Primastar meerdere uitvoeringen en conversies om exact aan uw behoeften te voldoen. Evenals een reeks opwindende kleuren waarmee u uw stempel erop kunt drukken.

Kies wat bij u past

Passagiers of vracht? Gesloten bedrijfswagen of platform? Ontdek een reeks nieuwe Nissan Primastar-uitvoeringen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw bedrijf.

Brandstofverbruik + CO₂- uitstoot

Turbocompressor met variabele geometrie, Stop/Start-technologie en slimme energiebeheersystemen zorgen voor indrukwekkende efficiëntiecijfers van 6.8 km/l tot 7.8* km/l en een uitstoot van slechts 178,92 CO₂.

Ervaar de nieuwe Nissan Primastar Welke uitvoering past het beste bij u?