Veelzijdig vermogen voor u

De nieuwe Nissan Interstar, leverbaar met motoren met 135 tot 180 pk en naar keuze voor- of achterwielaandrijving, biedt optimale veelzijdigheid, die wordt gecombineerd met onze nieuwste technologieën voor het verlagen van het brandstofverbruik en emissies, zoals start/stop-technologie.

Voor- of achterwielaandrijving

Verschillende aandrijflijnen voegen nog meer veelzijdigheid toe aan het nieuwe Nissan Interstar-assortiment, met voordelen voor beide opties, afhankelijk van uw type lading en benodigde laadvermogen.


Hoger vermogen, lager verbruik


Krachtiger, efficiënter. De 2,3 liter dCi Twin Turbomotor met start- en stoptechnologie van de nieuwe Nissan Interstar is leverbaar in een 135-, 145-, 150-, 165- en 180pk-uitvoering met Euro6D-Full en in 130-, 145- en 165pk-uitvoering met EuroVIe. Ze leveren allemaal uitstekende prestaties in combinatie met een laag brandstofverbruik (vanaf 8,3 l/100 km bij de 150 pk voorwielaangedreven WLTP). Onderhoudsintervallen tot 40.000 km of om de twee jaar dragen bij aan de indrukwekkend lage operationele kosten van de Nissan Interstar.

  • Voorwielaandrijving maakt een voertuig lichter, wat een lager brandstofverbruik betekent. Bovendien kunt u dankzij de lagere laadvloer meer en makkelijker inladen.
  • Dankzij de achterwielaandrijving kan uw lading beter worden verdeeld over de lengte van het voertuig, wat de veiligheid en trekprestaties bevordert.
Ervaar de Nissan Interstar Welke uitvoering past het beste bij u?