Personaliseer uw Renault met accessoires

Wilt u uw Renault nog verder personaliseren? Kies dan voor een accessoire van Renault: originele producten van hoogstaande kwaliteit. Welke Renault accessoires heeft u nodig? Hieronder vindt u bij alle modellen de downloadlink voor de accessoires brochure.

CAPTUR accessoires

Download accessoire brochure CAPTUR

Uw eigen stijl en persoonlijkheid in een uniek design! Om uw auto nóg persoonlijker en unieker te maken, heeft Renault accessoires voor het exterieur ontwikkeld die de exclusieve uitstraling van uw CAPTUR accentueren. Hieronder staat een klein deel van alle accessoires om uw CAPTUR uniek te maken.


Trekhaak CAPTUR

Trekhaak met afneembare kogel CAPTUR. De trekhaak delen zijn behandeld tegen corrosie. Tevens mogelijk met de bescherming voor de onderkant van de achterbumper (skidplate).


Mattenset CAPTUR

Uniek design gecombineerd met Premium kwaliteit (set van 4). Een vloermattenset geeft uw interieur een luxe uitstraling en beschermt de vloerbekleding van uw Renault CAPTUR tegen vuil en/of beschadigingen. Een Renault mattensetset is qua pasvorm volledig afgestemd op uw CAPTUR en is tevens voorzien van bevestigingsmaterialen waardoor deze niet verschuiven. Hiermee voorkomt u dat de vloermatten onder het rem- of gaspedaal terecht komt.


Sidesteps CAPTUR

De perfecte combinatie van design en functionaliteit! De uitstraling en functionaliteit van uw CAPTUR worden verhoogd door de hoogwaardige RVS Sidesteps. De Sidesteps verfraaien het uiterlijk van de CAPTUR en beschermen de zijkant van de CAPTUR tegen beschadigingen. De in- en uitstap wordt vereenvoudigd door de sidesteps, die voorzien zijn van anti-slip. Kortom, het is een perfecte combinatie van design en functionaliteit.


CAPTUR armsteun

De centrale armsteun in de Renault CAPTUR zorgt voor optimale steun aan uw arm en een comfortabele zit tijdens het rijden. Bovendien kunt u de armsteun gebruiken als extra opslagvak in uw auto. Hiermee zijn uw belangrijkste artikelen binnen handbereik en toch veilig opgeborgen.

TWINGO accessoires

Download accessoire brochure TWINGO

Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is om het interieur van uw TWINGO aan te passen naar uw eigen smaak? Kies uit verschillende kleurstellingen voor een sportieve of elegante uitstraling. U wilt toch ook dat uw TWINGO tot in de kleinste detail uniek is?


Leder bekleding TWINGO

De nieuwe Renault TWINGO heeft luxe slijtvaste bekleding voor optimaal comfort en rijplezier. De bekleding is van leatherette gemaakt. Dat heeft een warme uitstraling en is slijtvaster dan echt leder.


Kwaliteitsmatten TWINGO

In uw nieuwe TWINGO vind je een hoge kwaliteit matten van topklasse met mooie afwerking. Ze kunnen gemakkelijk worden bevestigd via twee klemmen en hinderen de pedalen vanzelfsprekend niet. Leverbaar in rood en grijs.


Armsteun TWINGO

De armsteun is slijtvast en heeft een luxe uitstraling. Ook biedt de armsteun ruimte voor het opbergen van spullen. De armsteun is aan de stoel gemonteerd en schuift mee bij het verstellen van de stoel.


Audiosysteem TWINGO

Luister en geniet van je favoriete muziek. Met de finesse van de Focal speakers stroomt de muziek door uw nieuwe TWINGO . Met deze upgrade voor het standaard audiosysteem ervaart u uw muziek nog intenser.

CLIO accessoires

Download accessoire brochure CLIO

Om uw auto nóg persoonlijker en unieker te maken, heeft Renault accessoires voor het exterieur ontwikkeld die de exclusieve uitstraling van uw CLIO accentueren.


Vloermatten CLIO

Nog meer raffinement voor uw CLIO met de gesigneerde, op maat gemaakte vloermatten. Met twee clips worden ze eenvoudig en veilig op hun plaats gehouden. Ze zijn streng getest op kwaliteit, veiligheid en slijtvastheid. Ieder pakket bestaat uit 4 matten, die samen de hele vloer van het interieur beschermen. Ze zijn verkrijgbaar in stof en rubber.


Afneembare trekhaak CLIO

Voor het veilig vervoeren van een aanhanger, boot, caravan, werkmaterialen, fietsendrager. Hij past perfect op uw CLIO, waardoor de carrosserie niet beschadigd raakt. Als de kogel is verwijderd, is de trekhaak niet meer zichtbaar.


CLIO fietsendrager

Zonder enige afstelling kan de drager snel op een trekhaak worden bevestigd om makkelijk en veilig alle fietsen van het gezin te vervoeren. Inklapbaar en kantelbaar, zodat de bagageruimte bereikbaar blijft. Geschikt voor maximaal 3 fietsen.


CLIO dakdrager

De dakdragers zijn geschikt voor het dragen van een fietsendrager, skidrager of dakkoffer om meer laadvermogen te creëren voor uw CLIO. Ze voldoen aan strengere eisen dan de normen voor veiligheid en duurzaamheid van Renault. Deze dakdragers worden per paar verkocht en zijn inclusief diefstalbeveiliging.