Welkom bij Terwolde Mitsubishi

Terwolde is als dealer van de merken Renault en Dacia sinds 2009 actief in de provincies Drenthe, Groningen, Overijssel, Gelderland en Flevoland. Sinds 1 april is de vestiging van Terwolde Emmen met het Mitsubishi dealerschap gestart. Sinds 1 juli is daar het Mitsubishi dealerschap van de vestiging Groningen bijgekomen. Kom langs voor een proefrit in de Mitsubishi Space Star, ASX of Eclipse Cross of breng uw Mitsubishi langs voor onderhoud, APK of reparatie. U kunt een werkplaatsafspraak voor uw Mitsubishi maken via onderstaande button. U kunt natuurlijk ook gewoon met ons bellen om een afspraak te maken.

Werkplaatsafspraak maken

Ontdek de Mitsubishi modellen

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat; een wendbare en compacte auto of een plug-in hybride EV, wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons slaagt. Kijk hier voor de digitale prijslijsten & brochures van alle Mitsubishi modellen.


Mitsubishi Space Star

Deze compacte auto is met zijn gunstige brandstofverbruik toonaangevend in zijn klasse. De zitplaatsen zijn flexibel in te delen, hij heeft volop bagageruimte en is moeiteloos te parkeren.

Mitsubishi Space Star nu vanaf € 16.490


Ontdek meer


Mitsubishi ASX

De nieuwe Mitsubishi ASX combineert een ruimtelijk gevoel met geavanceerde rijhulpsystemen, een hoog niveau van rijcomfort en een breed scala aan aandrijfsystemen: benzine, Mild Hybrid (MHEV), Hybrid (HEV) en de derde Plug-in Hybrid die Mitsubishi Motors in Europa op de markt brengt.

Mitsubishi ASX nu vanaf € 29.290

Ontdek meer


Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

We hebben al onze PHEV- en 4WD-expertise gebruikt om een nieuw type SUV te creëren dat je een heel bijzondere rijervaring geeft. Ontdek onze SUV-coupé met S-AWC-vierwielaandrijving, sportief design en boordevol uitrusting en technologie.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV nu vanaf € 40.990

Ontdek meer