Laadpaal Terwolde

Terwolde & Eneco laadoplossing

Heeft u een 100% elektrische of Plug-in Hybrid Renault of denkt u eraan om er een te kopen of te private leasen? Schaf dan direct een laadpunt aan. Dat kan nu ook bij ons direct tijdens de aankoop van uw nieuwe auto. Alles is meteen geregeld en het laadpunt is geïnstalleerd wanneer uw nieuwe Renault wordt afgeleverd.

Met uw eigen laadpunt thuis kunt u uw elektrische of Plug-in Hybrid Renault altijd opladen en hoeft u niet meer te zoeken naar een parkeerplaats met laadmogelijkheid in uw buurt. Bovendien zijn de kosten voor het opladen via uw eigen laadpunt een stuk goedkoper dan via een andere laadoplossing in uw buurt. Vaak zijn die kosten hoger, omdat de eigenaar de kosten voor het laadpunt wil terugverdienen.

De toekomstbestendige laadoplossing van Terwolde

De toekomstbestendige laadoplossing is een samenwerking tussen Eneco eMobility en Terwolde Renault. Het complete laadpakket van Terwolde Renault kost € 2.269,- incl. btw. U moet wel beschikken over een eigen oprit of grond voor een laadpaal.
 • Een compacte 22 kW Alfen Eve Single Wallbox, wandmontage, met een vaste laadkabel (montage op een paal is een optie)
 • Professionele installatie door een monteur van Eneco eMobility inclusief de benodigde materialen en, indien nodig, 1 meter graafwerk (meer graafwerk is een optie)
 • 5 jaar hosting inclusief automatische verrekening van stroomkosten met werkgever of leasemaatschappij
 • Eneco laadpas waarmee u de auto op 100.000 punten in Europa kunt opladen

Bent u geïnteresseerd in de toekomstbestendige laadoplossing van Terwolde Renault en wilt u meer informatie? Vraag de informatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Waarom déze laadoplossing

Wij hebben gezocht naar een laadpaal die past bij de kwaliteit die u van ons gewend bent. Een laadpaal met een betere prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een toekomstbestendige laadoplossing aan te bieden. Bovendien ontzorgen we graag bij de aanschaf van een auto. Zo zorgen we ervoor dat u alles in één keer kunt bestellen.


Voordelen laadoplossing Terwolde

 • Een van de meest geavanceerde, kwalitatieve laadpalen van de gerenommeerde Nederlandse fabrikant Alfen die ook nog eens toekomstbestendig is. Nieuwere auto's zullen in de toekomst een snellere laadoplossing nodig hebben.
 • Mogelijkheid tot een zeer hoog laadvermogen van 22 kW (andere leveranciers bieden vaak maar 11 kW aan).
 • U gebruikt een slimme paal. Dit houdt in dat u altijd inzicht heeft in het verbruik en de kosten. Deze kosten worden, indien noodzakelijk, automatisch afgerekend met een werkgever of leasemaatschappij.
 • U profiteert van een concurrerend laadtarief.
 • U profiteert van de jarenlange ervaring en deskundigheid van Eneco eMobility.
 • 100% duurzame stroom met Eneco HollandseWind® groene stroom.
 • Inclusief een 5 meter lange vaste laadkabel, zodat u niet steeds de kabel uit uw auto hoeft te halen.
 • Milieu-investeringsaftrek (MIA): wordt het laadpunt betaald door uw werkgever of bent u ondernemer?
Wallbox Alfen

De laadpas en portal

Het laden start door de auto met het laadpunt te verbinden met behulp van de stekker. Vervolgens houdt u de kaart voor de kaartlezer om het laden te starten. Wilt u stoppen met laden? Houd dan de kaart weer voor de lezer en haal de stekker uit het laadpunt en de auto.

In de online portal kunt u altijd en overal zien wat uw verbruik is. Iedere keer wanneer u laadt, betaalt u met uw laadpas een vast bedrag per kW. U wilt natuurlijk niet betalen met uw laadpas en ook nog eens de stroomkosten betalen. Dit zijn dubbele kosten. Daarom verrekend Eneco eMobility de stroomkosten.

De installatie van het laadpunt

De reden waarom wij gekozen hebben voor een samenwerking met Eneco eMobility is hun jarenlange kennis en ervaring, wat hun een expert in laaddiensten maakt.

 • U plaatst de bestelling bij een van onze verkopers.
 • Onze verkoper regelt de bestelling bij Eneco eMobility.
 • U ontvangt een e-mail van Eneco eMobility om de bestelling af te ronden. Er worden vragen gesteld over bijvoorbeeld uw meterkast, waar het laadpunt aan wordt aangesloten.
 • Een monteur van Eneco eMobility neemt contact met u op om een afspraak te maken.
 • Het laadpunt wordt geïnstalleerd.
 • Met behulp van een kabel wordt het laadpunt verbonden met uw meterkast. Het kan zijn dat er graafwerk noodzakelijk is. Het laadpunt wordt aan de muur bevestigd. Na de installatie en grondige controle, legt de installateur de werking van de laadpaal uit. Zodra uw elektrische Renault wordt geleverd, bent u klaar om te laden.

Vanaf het moment dat u de uitnodiging voor de online aanvraagomgeving krijgt tot het moment dat het laadpunt volledig geïnstalleerd is, zit ongeveer 4-8 weken.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag?
* Vereiste velden

Privacyverklaring

Zodra u op ‘verzenden’ klikt, gaat u tevens akkoord met onze privacyverklaring. Alleen de door u ingevoerde gegevens worden opgeslagen en verwerkt volgens deze privacyverklaring.

Kan de laadpaal aangesloten worden op mijn meterkast?

Close

Ja, in principe kan deze laadpaal aangesloten worden op de meterkast. Voorafgaand aan de installatie neemt Eneco eMobility contact met u op om de huidige situatie te bespreken. Zij willen bijvoorbeeld van te voren weten wat voor aansluiting u heeft.

Het kan zijn dat de monteur load balancing aanraadt, vooral bij oudere huizen of meterkasten. Load balancing verzorgt de verdeling van de elektriciteit op het moment dat er verschillende apparaten binnen een groep worden gebruikt. Dit voorkomt overbelasting van het stroomnet van het huis. Load balancing is optioneel, hier wordt een meerprijs tussen de € 100,- en € 200,- voor gerekend.

Een andere mogelijkheid is het verzwaren van de meterkast. Dit zorgt ervoor dat uw aansluiting meer stroom kan leveren. Hierover kan Eneco eMobility u meer vertellen.

Ik wil geen bevestiging aan de wand. Is er een andere mogelijkheid?

Close

Ja, er is een mogelijkheid van een montage op een paal met een meerprijs tussen de € 100,- en € 200,-. U dient in dat geval wel te beschikken over een eigen oprit of andere plek waar de laadpaal geïnstalleerd kan worden.

Kan ik zien wanneer mijn Renault volledig is opgeladen?

Close

Het laden van uw Renault stopt automatisch. Op deze manier behoudt de batterij zijn kwaliteit en wordt de meterkast niet overvraagt. Via de My Renault-app, die verbonden is met uw Renault, kunt u het batterijpercentage aflezen en zien hoeveel km-er u hiermee kunt rijden.

Hoe lang duurt het om mijn auto volledig op te laden?

Close

De laadpaal die wij aanbieden heeft een laadcapaciteit van 22 kW. Dit is een snelle laadplek voor thuisgebruik. Veel andere aanbieders bieden een 11 kW laadpaal die veel langzamer laadt.

Hoe lang het duurt om uw auto op te laden, is afhankelijk van verschillende factoren. Het ligt aan de accucapaciteit van uw auto, de capaciteit van uw meterkast en een eventuele begrenzing van de laadpaal. We geven u graag uitleg hierover, want elke thuissituatie is uniek. Lees hier meer op het opladen van een elektrische Renault.

Moet ik al klant zijn van Eneco om een laadpakket af te kunnen nemen?

Close

Nee, u hoeft geen klant te zijn bij Eneco om de Future-proof laadoplossing van Terwolde te kunnen afnemen.

Wat zijn de kosten van het opladen van een elektrische auto?

Close

De kosten voor het laden van een elektrische Renault hangt van verschillende factoren af. Zoals bijvoorbeeld de energieleverancier. Iedere leverancier kan een ander stroomtarief hanteren. De goedkoopste optie is het opladen bij u thuis of op het werk. Bij een publiek oplaadpunt kunnen de kosten hoger zijn, omdat de aanbieder de investering van de laadpaal wil terugverdienen.

Kan ik alleen een laadpas aanvragen zonder Terwolde-laadpaal?

Close

Ja, dat kan. Wanneer u een elektrische Renault bij ons koopt, maar geen laadpaal, kunt u een aparte Terwolde-laadpas aanvragen. Hiermee kunt u uw auto bij 100.000 openbare laadpunten in Europa opladen. Let op: Schaft u bij ons de Terwolde & Eneco laadpaal aan, dan ontvangt u de laadpas automatisch. U hoeft de pas in dat geval niet apart aan te vragen.

Vraag hier een losse laadpas aan