Zakelijk Dacia rijden | Terwolde Dacia

Veelzijdig Dacia wagenpark

Terwolde  beschikt over een uitgebreid gamma Dacia modellen voor uw zakelijke wagenpark, met de daarbij behorende  lage bijtellingen die altijd zullen aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf. Of u nu een schilders-, loodgieters-, timmermans- , of productiebedrijf heeft, onze  aantrekkelijke bedrijfswagens zijn niet alleen een visitekaartje om te zien, we  beseffen ons dat een gunstige cost ownership minstens zo belangrijk is. De combinatie van het groene label, de aangenaam lage onderhoudskosten en de sterk gereduceerde CO2-uitstoot maken samen een aantrekkelijke investering.

Speciaal vervoer nodig? Ook dit valt onder het gamma van Renault bedrijfswagens. Koel-vriescombinatie, Rolstoel en gehandicaptenvervoer of kiep- en werkwagens vallen ook binnen de mogelijkheden. 

Inbouw en ombouw op maat

“Uw auto is uw kantoor”. Dat horen we steeds vaker.  De bedrijfswagen heeft de afgelopen jaren een multifunctionele bestemming gekregen. Naast ruimte voor laptop en accessoires, is ook een functionele en veilige opbergmogelijkheid van uw materialen van wezenlijk belang. Terwolde zorgt voor vloerplaten, opbergmogelijkheden, imperiaal, wandbekleding en veel meer...