MediaNav Evolution | Terwolde Dacia

 

In de optiecatalogus van Dacia vindt u nu voor de Europese landen het navigatiesysteem van de nieuwe generatie MediaNav Evolution.

Ook dit navigatieysteem is weer zeer gebruiksvriendelijk dankzij een groot touchscreen van 18cm (7") met vanaf nu een interface kleur. Het biedt nog meer connectiviteit met naast een USB-aansluiting en Bluetooth extra connectiviteitsfuncties voor smartphones. Het geïntegreerde navigatiesysteem krijgt er TMC-verkeersinformatie (Traffic Message Channel) en de melding van risicozones bij. 

De nieuwigheden van het MediaNav Evolution in detail:

- Geïntegreerd navigatiesysteem met TMC-verkeersinformatie en suggestie van alternatieve routes

- Veiligheidswaarschuwingen (risicozones)

- Connectiviteit voor smartphones: U krijgt op het scherm de multimediacontent te zien die u geconfigureerd heeft met de app AHA, die gratis te downloaden is voor zowel Android als iOS. Via de app krijgt u in de auto toegang tot uw multimediacontentbibliotheek (internetradio, podcasts, muziek, luisterboeken) en tot de sociale netwerken Facebook en Twitter. 

- De wagen wordt voorzien van een bediening aan het stuur waarmee u toegang krijgt tot de Siri-spraakbediening van Apple (compatibel vanaf Iphone 4S)

- Gemoderniseerde interface, in kleur en met nieuwe pictogrammen. 

   

Het Dacia MediaNav Evolution behoudt alle troeven die aan de basis liggen van het succes van het MediaNav-systeem: een groot touchscreen van 18cm (7") en een gebruiksvriendelijke startpagina waarop zes functies worden geopereerd: radio, media, telefoon, kaart, navigatie (met 2D- en Birdview-weergave) en instellingen. Draagbare apparaten zoals een smartphone of MP3- speler worden aangesloten via de USB- of Jack-aansluiting, die een ergonomische plaats kregen in het dashboard. Dankzij Bluetooth kan het Dacia MediaNav systeem ook muziek streamen, zodat u draadloos kan genieten van de muziek en afspeellijsten op de smartphone.