Nieuwe Dacia Duster | Terwolde Dacia

Geschikt voor elk terrein

De nieuwe Dacia Duster is overal in zijn element. De moderne, robuuste uitstraling en de verleidelijke kleur Orange Atacama laten niemand koud. De zeer uitgesproken grille, opvallende lichtsignatuur en het design zijn echte eyecatchers. Van de dakrails tot de stalen of lichtmetalen wielen van 16- of 17-inch*: ieder element toont aan dat het ontworpen is voor avontuur. Door de zijbeschermers en skidplates vóór en achter kan de Duster alle omstandigheden en wegen aan! De nieuwe Dacia Duster is er in drie uitvoeringen: de Essential, de Comfort en de Prestige. De TCe 125 motor zorgt in combinatie met een handmatige versnellingsbak met 6 versnellingen voor een ongeëvenaarde reactiviteit en een soepele en aangename rijervaring. U rijdt de nieuwe Dacia Duster al vanaf € 18.780,-. Kijk voor meer informatie hierover in de brochure en prijslijst van de nieuwe Dacia Duster. Video's van de nieuwe Dacia Duster vindt u op het Terwolde YouTube Dacia Duster playlist.

U bent van harte welkom om tijdens de nieuwe Dacia Duster te komen bewonderen in één van onze Terwolde showrooms. En maak alvast een afspraak voor een proefrit, voordat het druk wordt!

*afhankelijk van de uitvoering

Alle wegen begaanbaar voor de Duster

Klimmen, doorkruisen, dalen. De nieuwe Dacia Duster brengt u overal. Dankzij de grotere bodemvrijheid, het robuuste chassis en het 4x4-systeem profiteert u van uitstekende off- roadcapaciteiten. Veilig en vertrouwd nodigt deze SUV u uit om duizend-en-een ontdekkingen te doen. Verlaat de gebaande paden vol vertrouwen. Met de 4x4 monitor kunt u de auto positie van de auto in de gaten houden, zoals de hellingshoek en aanrijhoek.

De nieuwe Dacia Duster is comfort op niveau

In de stad is de nieuwe Dacia Duster niet te stoppen: de elektrische stuurbekrachtiging vergemakkelijkt het rijden, de Blind Spot Warning verhoogt de veiligheid en het optionele multi-view camerasysteem vereenvoudigt het in- en uitparkeren. Aan boord staan de automatisch in- en uitschakelende verlichting, en afhankelijk van de uitvoering airconditioning en het multimediasysteem Media Nav DAB+ tot uw beschikking. Het comfort binnenin mag er zijn: verstelbare stoelen, bekleding met verzorgde afwerking, en optionele Dacia handsfree card waarbij u de kaart niet uit uw broekzak hoeft te halen om de auto te openen. Over alles is nagedacht!

Bagageruimte voor al uw ideeën

De nieuwe Dacia Duster past zich aan al uw avonturen aan. Dankzij de grote modulariteit kan het interieur aan uw wensen en behoeften worden aangepast, zodat u kunt meenemen wat u nodig hebt voor een weekendje weg of een middagje winkelen. De meest spontane uitstapjes zijn mogelijk dankzij de inklapbare achterbank (1/3-2/3), de riante bagageruimte en de vele opbergruimten in de portieren, de achterzijde van de rugleuningen van de voorstoelen, onder de passagiersstoel én het dashboard.