Nieuwe Dacia Duster | Terwolde Dacia

Sterke en veelzijdige SUV

De nieuwe Dacia Duster is overal in zijn element. De moderne, robuuste uitstraling en de verleidelijke kleur Orange Arizona laten niemand koud. De licht herontworpen grille versterkt zijn stoere karakter. De verlichting voor en achter is voorzien van het nieuwe Y-vormige  ontwerp.  De nieuwe Dacia Duster staat klaar om samen met u op avontuur te gaan. Stap nu in deze iconische, ruime SUV.

U bent van harte welkom om de nieuwe Dacia Duster te komen bewonderen in één van onze Terwolde showrooms. En maak alvast een afspraak voor een proefrit, voordat het druk wordt!

Media Display

Koppel het Media Display-multimediasysteem van uw nieuwe Dacia Duster met uw smartphone via een USB-kabel. Zo krijgt u toegang tot de favoriete apps op uw telefoon via het 8" touchscreen, waarmee u ook de radio bedient en u goed zicht geeft op het verbeterde 4×4 monitorsysteem (bij de 4×4-versie). Luister vanaf vertrek tot aankomst naar uw favoriete muziek die fantastisch klinkt via de 4 geïntegreerde speakers.

Media Nav

Met Media Nav heeft u via het 8"touch screen toegang tot uw telefoon, radio, navigatie, het verbeterde 4×4 monitorsysteem (bij de 4×4-versie) en nog meer multimedia. Gebruik de smartphone replicatie via een USB-kabel of alleen bij Media Nav ook draadloos via wifi. Geniet van muziek met nóg betere geluidskwaliteit dankzij 6 geïntegreerde speakers.

Groot 8" touchscreen

Uw multimediasysteem is uitgerust met een haarscherp 8" touchscreen waarmee u met gemak al uw belangrijke informatie kunt lezen en gebruiken.

Ergonomische middenconsole

De middenconsole is uitgerust met een schuifbare armsteun, zodat u nóg meer opbergruimte krijgt (bijna 1,1 l). Ook zijn er 2 USB-aansluitingen aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde aanwezig.

Climate control

Pas de temperatuur aan en geniet van vertrek tot aankomst van het juiste klimaat met de automatische airconditioning.

Foto nieuwe Duster

Nu tijdelijk 5 jaar garantie op de nieuwe Duster Bi-Fuel

Rijden in de nieuwe Duster Bi-Fuel? 

Dat is zorgeloos en schoner rijden op LPG en geld besparen op iedere gereden kilometer. Om het nog aantrekkelijker te maken kunt u de Duster Bi-Fuel nu tijdelijk zelfs rijden met 5 jaar garantie! Alles wat u verwacht van een auto, maar dan voor een Dacia prijs. 

Meer over Bi-Fuel